lørdag den 14. april 2012

Dejlige dage

Hej alle mennesker. I dag & i går har hvert to dejlige dage. I går var jeg ude og ride med en fantastiske veninde, men der skete nogle dårlige ting den dag. Og dem vil jeg helst ikke snakke om!.. Jeg lærte forresten også at ride i går.. Jeg var også til Byfest i går, som stadig er i gang. I dag var jeg endnu engang til byfest, bare med nogle veninder. Vi var på en hoppeborg eller to hoppeborge... Nu har jeg bare hudafskrabninger på begge mine knæer. Det er pænt nedern, men det var alligevel hyggeligt.
Jeg glæder mig til i aften, hvor jeg skal være alene hjemme sammen med min søster, fordi mine forældre skal til årets halbal. Håber det bliver hygge i aften med min dejlige søster. Og i morgen skal jeg faktisk også noget mega hyggeligt. Jeg skal være sammen med to fantastiske veninder og vi skal ud og ride.. Vi er tre piger og to heste, så det bliver sjovt. Vi skal ride med saddel, som jeg forresten ikke gjorde i går. Hehe..
Jeg håber alle i dejlige læsere har hygget jer i dag.


Kys fra Camilla:-*

tirsdag den 10. april 2012

Mit hår!

Hej alle.. Som i måske ved har jeg rødt hår og det gider jeg bare ikke have mere. Nu får alle det og det er ikke specielt pæne mennesker der får det. Så jeg tænkte på at få mit gule hår tilbage! Jeg, eller min mor, vil købe affarving...Eller hvad det nu hedder.. og blond hårfarve.. Altså MÅSKE vil vi købe det, jeg er ikke sikker endnu. Det ville koste 200 kroner til sammen, 100 for hver.
Vi har også snakket om at købe et krøllesæt. Det syntes jeg er nemmere end et krøllejern, altså jeg kan også krølle mit hår, hvis i er i tvivl. Altså jeg har tænkt at lave helt om på mig selv. Jeg vil have gult, krøllet hår. Håber det hjælper lidt på at blive set mere:-D
Husk at gå ind og trykke 'Syntes Godt Om' på min blog:
https://www.facebook.com/#!/Milla.mig

Vi ses, smukke mennesker!