fredag den 31. august 2012

Bornholmerturen.

Hvert år, eller hvert andet, tager folk på min skole afsted til det vi kalder Bornholmerturen.

Lærerene siger det bliver en spændende, og lærig, uge. Men os elever, tjaa, vi ser det som en ekstra uges ferie til sjov og ballade. Jeg tror at det bliver en hyggelig uge, sammen med 6. klasserne.
Vi, i 7. klasse, omgås ikke så meget med dem fra 6. klasse. I hvert fald ikke før nu, hvor de tidligere 7. klasser er flyttet. Det var dem vi plejede at være meget sammen med, men det kan vi ligesom ikke nu. For som jeg har sagt, nok 100 gange før, så flytter man skole efter 7. klasse.
I hvert fald på min skole, men det er ikke det jeg vil fortælle om i dag, hehe.

Vi har fået en laaaaang pakkeliste, og vi skal pakke det hele i weekenden. Ikke at man godt kan nå det, men det er bare SÅ meget! Og jeg bliver også færdig med værelset i weekenden.
Det regner mine forældre i hvert fald med, hehe, og jeg håber også vi bliver færdig inden jeg skal til Bornholm, for jeg orker ikke at komme hjem, pakke ud og gå i gang med værelset igen.
Det vil ikke være så sjovt. Er sikkert mega træt efter den lange tur. Kommer først hjem klokken halv tre eller sådan noget, men det kan jeg altså ikke huske. Jeg kan huske hvordan vi kommer derover og, næsten, tidspunkterne. Lang, men hyggelig tur derhen. Og hjem igen, for den sags skyld.
Holstebro Banegård -11.15 - 11.33 - TOG
Fredericia                 - 13.21 - 13.34 - TOG
København H           - 15. 22 - 16.15 - BUS
Ystad, Sverige          - 18.15  -18.30 - FÆRGE
Rønne, Bornholm     - 19.50

Det er sådan vi kommer derover, og der er andre tidspunkter for hvornår vi tager tilbage.
Når vi skal hjem igen, så skal vi op klokken halv fem, eller sådan noget, og afsted klokken halv syv. Det er mega tidligt og ingen af os orker det ikke rigtig. Jeg tror jeg sover næsten hele vejen hjem, det er jeg sikker på. Det eneste problem er at jeg ikke rigtig tør sove, pga. at folk sikkert bare tegner på ens ansigt eller sådan noget, og det gider jeg bare ikke have så tidligt om morgnen, altså.

Jeg regner med at tage noget slik med, chips, saftevand og noget andet måske, så vi rigtig kan råhygge med hinanden. Det bliver sikkert mega fedt deroppe, og vi får et stærkere venskab med dem fra 6. klasse. Jeg er allerede gode venner med nogle af dem, men ikke dem alle. Ikke at det gør noget.

Jeg håber, at jeg kommer til at sove sammen med dem jeg vil. Lærerene skal nemlig bestemme hvem vi sover med, og det bliver ikke godt, tror jeg. Man må gerne ønske, og sidste ønske dag var i går.
I hytten skal vi selv lave aftensmad, lærerene stiller noget frem til os, som vi bare skal tage. Vi skal selv stå op om morgenen, tror jeg, og vi skal selv sørge for morgenmad, hehe.
Jeg tror vi vækker hinanden, i stedet for bare at stå op og skride fra hinanden. Jeg håber på at sove sammen med mine bedsteveninder. Det er tre fantastiske piger, som jeg gerne vil sove sammen med.
De hedder Lea, Nicoline og Frida. Jeg har fortalt jer om Frida og Nicoline før, om når jeg er ude og ride med dem, men jeg har ikke fortalt jer om dejlige Lea.

Lea er en pige, selvfølgelig, som er sort og har kort sort hår. Hun klæder sig lidt som en dreng, men det er det der gør hende sej. Hun har en fantastisk personlighed, og er faktisk altid glad, når jeg er sammen med hende. Hun ønsker også at sove sammen med mig, Frida og Nicoline, hehe.

På turen derop får vi at vide hvem vi skal sove i samme hytte er, men oppe på Bornholm, så skal vi til Christiansø, cykle rundt på øen også får vi lov til at "shoppe", hvis man kan kalde det, det..
Jeg håber det bliver en god tur til Bornholm, for det er jo første gang jeg er derover, hehe, så lærerene har bare ikke at være for strenge overfor alle os stakkels, små elever i 6. og 7. klasse..
xoxo

onsdag den 29. august 2012

Tips til sundere hverdag.

Sundhed er bedre end at være usund, hvis i forstår hvad jeg mener. Sundhed, er måske maden eller din kondi. Jeg vil begynde at gå mere op i min sundhed, fordi nu skal jeg gå til sport tre gange om ugen, måske. For mig betyder det at jeg også vil have en lidt sundere kost.
Jeg vil give jer nogle råd, om et sundere liv og en sundere kost, så jeg håber i vil tager imod mine tips/råd, hehe.
  1. DYRK MOTION.
    Meld dig til en sport, du har drømt om at gå til.
  2. LØB ELLER SVØM.
    Løb en tur i naturen hver anden dag, eller smut en tur i svømmehallen med vennerne.
  3. NEJ TIL BIL OG SCOOTER.
    Hop på cyklen og hver miljøvenlig. Du holder dig i form og giver et skub til en bedre verden.
  4. NEJ TIL SLIK I HVERDAGEN.I stedet for at spise slik, chips, popcorn eller noget andet sødt om aftenen, så biks en lille frugtsalat om, eller skær nogle æbler i tern. Gem de søde sager til weekenden.
  5. HOLD LEKTIEPAUSER.Er det ved at blive kedeligt at lave lektier? Så smut ud og rør dig lidt, men ikke for længe, så når du ikke at lave dine lektier.
Det var mine tips til sundhed, håber de kunne bruges, hehe.

xoxo

mandag den 27. august 2012

Renovering, hehe.

Mit værelse er blevet "revet ned" og bygget op igen. Jeg ønskede et nyt værelse også fik jeg det, kald mig ikke forkælet, for det er jeg ikke, men min mor var med på den og det var min far også.
Vi er snart færdige, tror jeg. Vi mangler kun at skifte gulvet, loftet og at få sat det hele på plads igen, hehe. Der kommer selvfølgelig nogle billeder når jeg er færdig, det lover jeg. 

Ellers får jeg et gardarobe skab, som jeg tror skal være hvidt, ellers skal det være "træ farvet" .. Min favorit er det træfarvede, tror jeg, er ikke sikker.
Men noget jeg er sikker på er at det bliver flot, det er jeg stensikker på, hehe.

Jeg får trægulv, som skal være lyst. Jeg får nyt loft, som vist bliver mørkt, tror jeg, også får jeg det nye skab. Det er det eneste, også nu hvor jeg skal konfimeres næste år, så køber jeg måske et tæppe, til gulvet, hehe. Mit værelse er en grønlig farve, så det er på en måde sommerfarver, der er mine farver, hvis i forstår sådan en lille en, hehe.

Når det hele er bygget, skal jeg til Bornholm, med klassen i fem dage, men man kan godt sige fire, for det tager en hel dag at komme derhen, næsten, jeg glæder mig sygt!
I får lidt mere info om den tur i et andet indlæg, hehe.

Men i hvert fald, i starten ar jeg lidt usikker på om jeg vil have gjort det, men så tog jeg mig sammen og fik det gjort! Er lidt stolt af mig selv, hehe, men i forstår det nok ikke.
Har haft det her værelse i nok fem år, tror jeg, det er mere eller mindre. Nu hvor jeg ENDELIG har fået tager mig sammen til at få bygget det om, kan jeg ikke være andet end stolt a mig selv, hehe.
Jeg håber på at min mor vil give mig det tæppe, et billigt et, så er hun den bedste.
Når det er klart, for i de der før og efter billeder. I får også et under ombygningen, eller da det var tømt, hehe.

xoxo

torsdag den 23. august 2012

Første arbejdsdag + i dag.

FØRSTE ARBEJDSDAGJa, i går var det min allerførste arbejdsdag på mit nye job, hehe. Det var meget hyggeligt, min mor var med og måske er det min fars tur næste gang, det ved man aldrig. Men i hvert fald, det startede let ud med at jeg hilste på depot ejeren og derefter gik vi, mig og mor, i gang med at inddele aviser, så de vil være nemmere at putte i de små postkasser. Jeg deler ud ved lejligheder, et stykke væk fra mit hjem. Jeg lavede måske nogle små fejl, men det må de mennesker altså leve med, hehe.

Jeg var godt træt i benene efter den gå tur og jeg havde meget ondt i skulderne og knæene, mest fordi jeg gik med den tunge vogn, men NÆSTE GANG har depot ejeren sagt at jeg kan få den til at hænge fast på min cykel, så vi kan cykle rundt til alting og sådan, det bliver sikkert MEEEGET nemmere, hehe, det er jeg faktisk meget sikker på.

Nok om det, som jeg har fortalt før er lønnen 67 kr, men min mor, eller var det far, sagde at jeg fik 75 kr. i ugen, hehe, og jeg får månedsløn. Lidt nedern, men sådan er det altså bare at arbejde.

Vejret var ok fedt, selvom der kom nogle byger en gang i mellem, men det er jo ikke noget jeg kan gøre noget ved, så jeg må tage det som det kommer, som avisbud. Eller omdeler.

I DAG
Jeg har hvert på sådan noget Skolepatrujle uddannelse, hehe, det var meget hyggeligt, og jeg fik tre nye venner, Fredrik, Frederikke og Malene. Alle sammen er meget søde, men jeg er ikke blevet ven med dem på Facebook endnu, lidt nedern, og jeg håber snart vi kan blive venner derinde, hehe.
Til SP-uddannelse der lærte vi hvordan man er overfor andre, som SP'er, og hvad man skal gøre hvis der sker noget og sådan. Det var ret sjovt. Vores lærer var en politimand, som hedder Flemming.
Vi skulle være tre skoler, eller sådan noget, men der kom kun to. Min skole og den anden skole, hvor Fredrik, Fredrikke og Malene går på, hehe.

Jeg var også ude og ride sammen med mine to bedsteveninder, har jo flere, men det er bare de to som jeg altid rider med. De kalder sig for Amici, som betyder venskab på et eller andet hullabulla sprog, hehe, jeg syntes det er meget sødt. De har hvert bedsteveninder i 8 år, altså da skolen startede, hehe, det er godt klaret, det må jeg sige. I hvert fald, der skete ingen ulykke, som der nogen gange gør, og det var jo bare ren held, siger jeg bare! Det var tæt på der skete nogle ulykker, men så skete der ikke noget alligevel og det er jeg bare glad for, hehe.

I morgen, oppe i skolen, der har vi Trivselsdag eller lærerens dag, som min klasselærer kalder det og det skulle blive meget hyggeligt. Vi skal lave regler for klassen, hygge, være sociale og sådan noget. Min lærer kommer med rundstykker og sådan noget, så jeg spiser lidt hjemme og noget deroppe, hehe. Hygge, hygge og atter hygge.
xoxo

mandag den 20. august 2012

Brok-blog?

Det her er så indlæg nummer 40, hehe, og i dette indlæg vil jeg prøve at blive et "bedre" menneske, hvis i forstår hvad jeg mener.

Hvordan det?
Jeg har tænkt mig at starte en slags "brok-blog" hvor i, via min Facebookblog, kan skrive til mig hvis i nu.. Hvad kan man sige.. Har et problem, eller noget i vil brokke jer over!
Det kunne f. eks være over jeres dansklærer, eller at i prøver at komme over jeres kæreste?
Så vil jeg PRØVE at hjælpe jer, ved at skrive min mening, på en positiv måde, men måske også en negativ måde, man ved aldrig.


I skal huske at skrive via Facebook og ikke i kommentaren og i må MEGET GERNE skrive for en af jeres veninder, hvis det er sådan at hun ikke gider skrive ind til mig, hehe, det er helt ok.
Hvis nu jer, eller jeres ven/veninde, ikke tør, så skriv for hinanden og hold jer anonyme måske? Bare et forslag, jeg lige kom i tanke om. I behøver ikke nævne vennens navn eller noget, i holder det bare anonymt. Det eneste jeg gør er at kopier jeres problem og sætter det herind, med noget nede i hjørnet hvor der måske står '- Anne' eller '- Anonym' ..
Jeg vil prøve at hjælpe jer, søde bloggere og læsere, på den bedst mulige måde, hehe, så jeg håber i vil skrive ind til mig på Facebook.

xoxo

søndag den 19. august 2012

Sommerens dejlige vejr.

Forsent!
Jeg har en følelse af at sommeren er kommet lige lovlig MEGET forsent, og jeg tror ikke jeg er den eneste der syntes det. Endelig bliver det 30 grader udenfor, også er det ikke engang sommerferien?
Skuffet, det er jeg altså. Øv øv øv, men sådan er det vel bare.

FacebookNu til noget andet, nemlig min Facebookblog. Af en eller anden grund, har jeg mistet en masse likes og jeg ved ikke engang hvad jeg gør galt? Derfor bliver jeg faktisk trist.. Personerne unliker bare min side, med en hemmelig grund. Jeg vil ELSKE at få lidt flere likes, men jeg tror sikkert ikke at nogle af jer gider like min lille blog. Den er røget ned på 81 likes nu, og før var den på 83 likes.
Jeg må åbenbart såre nogen siden de unliker, eller også har personerne bare et problem med mig, hvad ved jeg, men i hvert fald bliver jeg ked af det når de unliker..

Hvad kan jeg blogge om?
Jeg har tænkt over HVAD jeg kan blogge om. Altså. Det eneste jeg blogger om er mit liv, men det syntes jeg er lidt kedeligt i længden. Hvad kan jeg ellers skrive om? Mode, skønhed, make-up, mad eller noget helt andet? Kom med nogle forslag, skriv til mig på min Facebook blog i Besked.
ELLER i kunne skrive i kommentaren.
xoxo
like lige min facebook blog, tak.

torsdag den 16. august 2012

Følelsen af modenhed.

Ja, bloggen, jeg føler mig moden nu. Hvorfor?
Fordi jg har fået MIT FØRSTE ARBEJDE!
Jeg er blevet omdeler. Til jer der ikke ved hvad det er: Det er et avisbud, hehe.
Altså, jeg deler kun aviserne ud hver onsdag, altså ugeavis, men det er stadigvæk et job! Om ugen for jeg 67 kr. det fortalte min mor mig, hehe, meget godt at ens mor, har styr på matematikken, hehe.

Hvorfor vil jeg overhovedet være avisbud?Jeg vil være avisbud, fordi jeg syntes jeg går og mangler lidt penge, så det er helt fint at jeg er blevet avisbud. Jeg har også altid tænkt på, hvordan det er at være avisbud, og NU får jeg ENDELIG lov til at prøve det, hehe. Ikke nok med det, min penneveninde(også min bedsteveninde) er i gang med at søge som avisbud, fra der hvor hun bor. Det er bare dejligt, at vi kan "gøre" noget sammen, hehe.

Hvorfor ikke hver dag?
Jeg vil altså ikke være avisbud, hver dag eller seks dage om ugen, fordi, nu går jeg i 7. klasse også har jeg bunker af lektier for og jeg kan slet ikke nå at lave dem alle sammen, hvis jeg også skal dele aviser ud, hver dag, men engang i sommerferien, vil jeg søge til det hver dag også efter sommerferien vil jeg så tilbage til en gang om ugen igen, hehe.

Nu vil jeg skrive om mit arbejde, når jeg har hvert ude og dele aviser ud, hehe. Der går lidt tid, før i får den opdatering, hehe.

mandag den 13. august 2012

Miley Cyrus den seje.

I har sikkert ALLE hørt om Miley Cyrus nye haircut, blond og kort. Nu får i det jeg ved om hendes hår: Hun fik klippet det på en sej måde og gav det andet på velgørnhed, nærmere sagt kræft bekæmpelser. Hvis i ikke kan fatte, hvor modig hun var, at hun gjorde det for kræft ramte børn og voksne, så er der noget galt med jer! Hun fortalte også, at efter hun var blevet klippet, så var hun gladere end nogle sinde, hun elsker sit nye hår og det gør jeg også, ikke mindst fordi, det minder meget om mit, men også fordi hun er mega pæn. Ikke at hun altid har hvert det, men jeg syntes det hår klæder hende. I har jeres meninger og jeg har mine. Ros og ris, må i gerne komme med, men overdriv nu ikke, med f. eks at skrive: AD! HUN ER GRIM eller FUCK DET ER BARE TUDE GRIMT! .. Så syntes jeg i overdriver, både ved at bruge Caps Lock OG ved at skrive sådan noget. Bare min mening, her til sidst får i lige et godt billede af smukke Miley Ray Cyrus.
Hun tog dette billede og lagde det ind på hendes Twitter profil. I kan selv gå ind og tjekke.



xoxo

Skolestart og glade dage

Ja, så er skolen begyndt. I hvert fald for nogle af os, jeg startede personligt i dag og det er ok, selvom jeg plejer at starte om torsdagen, men lidt forandring skader ikke. Jeg er startet i 7. klasse og på vores skole, som i nok har fået at vide før, har vi kun til 7. klasse og det er RENE a. klasser, hehe.
Så vores skole er ikke den største, men der er andre skoler der er lige så store som vores, det skal lige siges, inden i måske tror at jeg bare går på den mindste skole i verden, hehe.

I hvert fald er der startet en ny i klassen og hun virker sød nok, syntes jeg, men jeg har ikke rigtig fået mødt hende ordenligt, endnu. Jeg sidder ved siden af den samme som jeg har siddet ved siden af, siden 1. klasse, men det er fint nok, siger ikke det er irriterende at sidde ved hende igen, men det kunne være sjovt at sidde ved en anden pige, for en gangs skyld.

Jeg har fået en masse nye fag, eller, har fået et, MEN N/T(natur og teknik) er blevet splittet, så nu har jeg geografi, kemi, fysik og en masse andet, tror jeg. Jeg har i hvertfald også fået tysk og det fag er ok fedt, indtil videre, hehe. Jeg kan næææsten sige hvor gammel jeg er, hehe, men stave til det, herpå bloggen, kan jeg altså ikke. Det må jeg indrømme, men når jeg kan, skriver jeg det, hehe.

Nu skifter jeg emne, nemlig til sommerferien! Ja, jeg sagde jeg måske vil lave en New In for sommerferien, men det gør jeg desværre ikke alligevel. Hvorfor? Fordi jeg ikke har lyst og kameraet er på en måde i stykker, sååå. Jeg har også hvert på et lille "weekend ophold" sammen med min familie, til et sted i Hvide Sande, på Nordsø Camping. Stedet kan anbefales! Specielt nu! Der er nemlig en smuk sandskulptur festival, lidt væk fra Hvide Sande. Den er helt fantastisk og du kan også selv prøve at lave noget, over i en sandkasse, hehe. Det var tre meget hyggelige dage.
Jeg håber i har haft en god sommerferie og hvis i vil, må i gerne lige skrive en kommentar, med hvad i har lavet. Svare gerne tilbage, hehe, så det håber jeg i vil.

xoxo

tirsdag den 7. august 2012

ASK ME ♥ - svar -

Jeg har holdt en ASK ME ♥ inde på min Facebook blog, og nu vil jeg svare på ALLE spørgsmålene som i har stillet mig på Facebook, hehe. Hvis i vil, kan i gå ind og smide et like, så i kan være med på den næste ASK ME ♥ .. Jeg har fået lidt over 15 spørgsmål, som jeg er meget glad for, hehe, så har jeg noget og lave i det næste stykke tid. Så jeg håber i vil smutte ind på min side, smide et like og vente på den næste ASK ME ♥ Her kommer svarene:
  1.  Navnene på dine bedsteveninder?
    Julie, Frida og Nicoline.
  2.  Navnet på din første forelskelse?
    Christian
  3.  Navnet på din første kærlighed?
    Christian
  4.  Navnet på dine søskende?
    Amanda og Kristian
  5.  Elsker du mig? (spurgt af Julia's Blog)
    Ja selvfølgelig!
  6.  Hvad gør en person til en god blogger?
    Det ved jeg ikke helt, måske at personen lever sig ind i sine tekster.
  7. Navnet på din bedsteven?
    Ja, jeg har ikke en bedsteven, men hvis jeg skal fremhæve en hedder han nok Mads.
  8.  Hvad synes du om Fie Laursen?
    Hun er fin nok.
  9.  Hvorfor blogger du?
    Fordi jeg elsker at fortælle folk om mit liv, altså, folk jeg ikke kender
  10. Hvilken blogger følger du mest?
    http://mylifeislikeastoryinafairytale.blogspot.dk/
  11. Dit idol?
    Justin Bieber eller Lady GaGa
  12. Dit yndlings band?
    One Direction, tror jeg.
  13. Hvad inspirer dig til, at blogge?
    Det nok en af mine bedsteveninder, Julie, hun inspirer mig.
  14. Din støreste drøm?
    At blive musiker, sanger eller noget inde for musikbranchen.
  15. Er du forelsket?
    Nej, ikke for tiden.
  16.  Hvad er det væreste ved at blogge?
    Alt det hate, kritik, grimme kommentar.
  17. Hvad er det bedste ved at blogge?
    Det ved jeg ikke, at folk lytter til en eller læser.
  18. Hvad er det væreste en dreng, har gjort overfor dig?
    Der var en dreng, jeg ikke kender, over Skype som skrev jeg er grim.
  19. Har du nogen kæledyr?
    Ja, en sød schæferhund der hedder Kato.
Så, det var så svarene på alle de spørgsmål, det vidste sig at der var tyve, hehe. Lagde jeg lige mærke til.. Håber at de svar kunne bruges, hehe.
xoxo


mandag den 6. august 2012

Ny header.

Jeg har tænkt på en ny header, som ligner den jeg har nu, bare med flere ting.
Den er lavet og nu vil jeg bare have jeres bedømmelse, hehe. I smider bare en kommentar,
dernede i kommentarboksen, eller hvad det nu hedder.


Det der skal være min nye header, altså.. Hvis i nu kan lide den, hehe. Jeg syntes personligt, at den er lidt fed, men jeg vil også gerne høre jeres mening, hehe. Svar tak, det vil betyde alt, hvis i gad svare.

I kan også vælge at svare inde på Facebook hvis i vil, i trykker bare på Facebook, under sider, hehe.
Giv lyd fra jer, svar, gør et eller andet. Bare så jeg ved i læser alt hvad jeg skriver og ikke bare klikker ind på det eller noget. Tak på forhånd.

xoxo

lørdag den 4. august 2012

Ridning + bålaften

Det altid dejligt at blive spurgt om man vil med ud og ride, sammen med to af sine bedsteveninder, hehe. Det kan jeg godt lide, ikke bare fordi at jeg syntes det er fantastisk at ride, men også fordi, at vi bare hygger total meget når vi er ude og ride i skoven eller andre steder, hehe.
Vi hentede først hestene, så gik vi over i stalden og striglede dem også tog vi ellers afsted. Indtil vi var hjemme ved Frida, hende der har hestene, sad vi to på den ene. Meget hyggeligt, bare ikke så sjovt at blive "bidt" af en hestebremser. Av, av, av. Jeg kan desværre ikke tåle plaster, så vi tørrede bare blodet af. Heldigvis blødte det ikke i så lang tid, yes!
Vi red en tur op i skoven og fandt et sted hvor vi kunne sætte os og spise. Lidt besværligt, når der er sådan en nysgerrig hest, der prøver at æde pandekagerne. Vi drak noget saftevand og tog videre.
Vi skiftede mellem hvem der red og hvem der gik. Først gik Frida, hende med hestene, bagefter var det vidst Nicoline også var det mig. Ellers var det omvendt, men det kan være lige meget, hehe.
På et tidspunkt skete der en ulykke, ikke med mig, men med en af de andre og den vil jeg ikke fortælle om, for det har jeg ikke fået lov til, men heldigvis var der ikke sket den største skade, hehe. Det var meget godt. Da den skade skete, tog vi hjem ad, fordi så mistede vi ligesom lysten til at ride.
Ellers var det meget hyggeligt at være ude og ride, og det syntes jeg snart vi skal igen, hehe. Altid hyggeligt at være ude og ride med Frida og Nicoline.

Nu til bålaftenen. Da jeg kom hjem fra ridning, ca. et kvarter før det startede, så var to af gæsterne allerede kommet, heldigvis var det piger, så jeg kunne sagtens gå i bad, men uheldigvis, mens jeg var i bad, så kom drengen vi havde inviteret. Nå. Det måtte jeg bare ingorere, så jeg gjorde mig klar og deltog i "festen". Nicoline, kom herover, fordi jeg tvang hende til det, mwuhahahahaha.
Ja, så vi hyggede os med at gemme os for de andre, meget sjovt. Vi sad mellem to sofaer og blev kun opdaget af min mor, som vi sagde IKKE måtte sige noget til de andre. De andre opdagede os slet ikke, det var meget sjovt, men med tiden blev vi sultne og måtte gå ud for at lave pandekager, hehe.
Det var en virkelig hyggelig aften, selvom jeg tror den ene dreng måske følte sig lidt alene.
På et tidspunkt sad alle pigerne, ikke mig, oppe på trampolinen og snakkede, mens han og jeg stod i "køkkenet" og lavede popcorn til pigerne, hehe. Jeg smuttede ind og hentede salt, men så fandt drengen. Ok jeg siger bare hans navn. Så sagde Mads at vi kunne lave et lille "prank". I ved. En narrestreg. Jeg gik ind og hentede noget peber, hældte lidt ud over popcornene og gav dem til de andre, hehe. De lagde ikke mærke til det før vi faktisk sagde det til dem, at der var peber på.
Ja.. Så skulle vi lave nogle nye, men sjovt var det da. Så senere prikkede vi hul i en skumfidus og puttede peber ned i den! Og det lagde de heller ikke mærke til. Sådan lidt nedern, at de ikke kunne smage det, men sjovt det var det. Vi lagde og snakkede på trampolinen, varmede os ved bålet og eget mere. Det var en hyggelig aften, som skal holdes igen, med de samme mennesker måske og sådan.
I får desværre ingen billeder, da jeg ikke tog sådan nogle gode nogle. Jeg er sikker på de ikke gider have, at jeg ligger billeder ud af dem. Ok. Jeg gjorde det godt nok på Facebook, men det er noget andet. Der vidste de godt jeg vil ligge dem ud, hehe, men hvis jeg nu havde nogle billeder af ilden eller noget, så ville jeg have lagt dem herud, bare så i ved det, hehe. Jeg håber på nogle lige så gode dage fremover, så jeg ikke bare skal side herhjemme på mit værelse og kede mig i hjel, hehe.


xoxo

torsdag den 2. august 2012

Undskyld.

Jeg vil bare sige tusind gange undskyld for at i ikke får så mange indlæg mere, men for tiden har jeg ikke rigtig noget at skrive om, syntes jeg selv, for jeg laver ikke så meget.
I morgen, fredag, skal min søster og lidt mig holde bålaften, som der selvfølgelig ville komme billeder fra. Jeg vil i hvert fald tage billeder, som kommer herind, hehe.
Vennerne kommer klokken 5 og tager hjem klokken et eller andet, når de har lyst eller sådan noget? Jeg ved det ikke rigtig, men det bliver i hvert fald hygge, tror jeg. Vi skal sidde udenfor og spise, vi skal have hotdogs, eller vi kan også kalde det pølser og brød, måske skal vi også have et eller andet pasta, tror jeg. Mest fordi jeg ikke kan lide hotdogs. Ellers skal vi have pandekager og skumfiduser.
Hvis nu det bliver dårligt vejr, så skal vi sidde indenfor og se en god film eller noget. Hygge, lege s, p eller k, måske. Jeg ved det ikke. Jeg regner med vi også skal ud og gå en tur, på et tidspunkt, høre musik, bare snakke. Det bliver sikkert sjovt, hehe.
I næste uge skal jeg på skole indkøb, for det er desværre den allersidste uge i sommerferien, i næste uge. Det er det jeg hader ved sommeren, den slutter så hurtigt også kommer der vinteren, som bare går mega langsomt. Jeg hader det! Jeg ville ønske det var omvendt. At det er vinteren der går hurtig og sommeren der er langsom, så man kan nå og nyde den lidt. Bare en lille smule, før den er slut.
Man kan ikke engang nå og få en sommerflirt, før den er slut. Jeg hader det! Hvis jeg helt selv må vælge hvad jeg kan få på det så kaldte SKOLE INDKØB, så vil jeg gerne have en ny skoletaske, helst i grøn, gul eller blå. Så vil jeg også have nogle stiftblyanter.. elsker stiftblyanter, hehe.

Jeg har fundet et nyt talent som jeg har. Jeg er mega syg til at køre på løbehjul. Min søster har et løbehjul som hun ALDRIG bruger og derfor bruger jeg det, så nu har jeg fundet ud af, at jeg faktisk er mega god til at køre på løbehjul. Jeg kan style og hoppe på en løbehjul. Måske er det mest fordi det er sådan et hvor der er fjedre i eller sådan noget, ved ikke hvordan det er bygget.
Selvom det er gammelt og rusent, så kan man sagtens køre på det og en dag, kan det være jeg får taget nogle billeder, når jeg laver det der jeg er lidt god til, hehe. Måske, måske.
Hvis i syntes at i ikke bevæger jer nok, så køb et par rulleskøjter, et løbehjul, et skateboard eller find din cykel frem! Det er faktisk pænt hårdt at køre på rulleskøjter og løbehjul, sikkert også skateboard, men sådan et tror jeg ikke jeg har. Det sjove ved at bruge sådan nogle ting er, at i kan finde på nogle "stunts" som i kan vise til andre eller lære andre, hehe. På din cykel, kan du køre ind til den nærmeste kiosk og købe lidt slik til dig selv, til aftenen eller cykle derind med venner og bagefter finde et sted, hvor i kan sidde og nyde det.

Jeg overvejer at tilføje en ekstra side deroppe øverst, hvor jeg sætter nogle gode billeder ind af mig, mine venner og andre random ting. Så hvis jeg engang gider, bliver det KUN gode billeder der kommer ind. Eller. Billeder som jeg syntes er gode af mig, mine venner og random ting.
Så hvis jeg laver den vil jeg opdatere den nogle gange, med nye og bedre billeder, hehe.

Nu har jeg ikke rigtig mere at skrive om, søde mennesker, så hvis i vil læse mere og følge min hverdag, mine tips og råd, mine drømmer og se de billeder jeg tager eller laver, så kan i vælge at blive en del af de søde mennesker derover, hihi. Det ville gøre mig glad hvis i gad blive en del af de søde mennesker, som følger mit liv.

xoxo