tirsdag den 29. januar 2013

Fantasyhistorie og dagen derpå.

Oppe på skolen har vi fået en opgave for, som skal afleveres næste fredag. Jeg har allerede skrevet fire sider, næsten, hvilket jeg er meget stolt af.

Opgaven er at vi skal skrive en fantasyhistorie på min. 1 side. Maks antallet er ligemeget. Vi skal bare skrive om hvad vi har lyst til, som om vi er forfattere. Vi SKAL skrive noget overnaturligt, det ligger i navnet. Min historie handler om en pige, som hedder Felicia, der lige har overvundet kræft/cancer og har magiske evner.

Når jeg er færdig med historien, kommer den ud på Movellas i kapitler. Måske bliver den lang, måske bliver den kort. Det ved jeg ikke, men jeg er i hvert fald oppe på fire sider, hehe.

Jeg har ikke nogen titel til min historie endnu.


Uh, nu til noget andet lidt sjovere. Vi havde praktikanter oppe på skolen i dag og de var OVERDREVET seje de var! Vi havde det virkelig sjovt i de sidste to timer, syntes jeg. Vi havde en quiz, legede BOM og havde sådan noget underligt noget til sidst, der var mega forvirrende. Svært at forklare hvad hun gjorde, men det var i hvert fald sejt.

Forresten har min bedsteveninde/penneveninde lige oprettet en blog på Facebook. Jeg vil blive glad hvis i gad gå ind og smide et like. Tror også at hun vil blive glad, hehe. Her er linket: https://www.facebook.com/#!/pages/Caroline/149438438545036


xoxo

søndag den 27. januar 2013

Engelsk blog..

Min engelsk lærer har fortalt mig, at jeg er god til engelsk..meget god...og derfor overvejer jeg at starte en engelsk blog op, for at se hvad der så sker, eller måske skrive engelsk herpå nogle gange, jeg ved det ikke.

Jeg vil gerne høre jeres mening, ja jeres mening, om det her forslag. Tror i at den vil blive læst af folk? Tror i at den vil få followers og mange sidevisninger?

Det kunne nemlig være en mulighed, at blogge på engelsk, hvis man vil have likes på Facebook..ja ALLE bloggere er en lille smule likehunters, men de fleste af dem tør bare ikke indrømme det, hehe, og det ved de også godt selv.

Men helt seriøst, syntes i at jeg skulle begynde at blogge på engelsk? Det kunne jo være fedt, måske, at kunne komme ud med ting til andre lande, hvis i forstår. Altså, skrive om hvordan det er i Danmark, måske. Reklame og sådan, hehe.

Nu håber jeg i vil svare, for jeg vil gerne høre(eller læse)jeres mening om dette forslag.


Uh og har i lagt mærke til det nye cover? Jeg har selv tegnet det, og redigeret lidt på det i et program, som hedder pixlr.com. Jeg er begyndt at tegne lidt, og der vil måske komme billeder ud herpå bloggen, eller facebook, af andre ting som jeg har tegnet og sådan. Indtil videre er der kommet lidt tegninger ud, som jeg håber i vil kigge på.


xoxo

fredag den 25. januar 2013

New in | Skolebal

Ok ok, jeg fortalte jer at jeg vil klippe i min kjole.. Planen er ændret, jeg købte lige to nye.

I pieces er der et slags tilbud på TO kjoler for 100kr. så ja, jeg købte to i stedet for en, for en kostede 75kr, hehe. Den ene er orange og den anden er lyseblå. De er ens, men stadigvæk super søde syntes jeg. Pieces er en af mine yndlings butikker tror jeg.

Jeg var også en tur i Matas, hvor jeg købte et par strømpebukser/tights som jeg ikke tog nogle billeder af desværre, men de er brune så de passer til huden.

Ved godt det ser lyserødt ud, men altså, det er en effekt på Instagram.
Instanavn: danishcamilla
Nu tænker jeg bare på make-up, hår og smykker. Har i nogle idéer til hår og make-up? Jeg klarer selv smykkerne. I kunne måske sende links eller en besked på Facebook med billeder eller noget. Der er bal/fest den 1. marts, og jeg ved godt det er tidligt at tænke på, men hey...jeg er forberedt og jeg har sommertøj, kunne det blive bedre?


Jeg håber i har haft en fantastisk dag, for det har jeg i hvert faldt, meget hyggelig. Klasselæreren er syg, så vi har fritime i to timer, elsker det. I aften(eller nat) skal min søster til Filmnat, som det vidst hedder, og hun skal derhen sammen med en fra klassen. De skal se fire film fra klokken 23:30 til 08:00, så det er jo lang tid. Måtte gerne komme med, men det gad jeg bare ikke lige. Måske næste gang, hehe? De skal se Alle for én(som også kommer på søndag), The Hunger games(har jeg set), Avengers(nej tak) og Step Up Revolution(har Amanda set). Det bliver da meget hyggeligt for hene, håber jeg. Der kommer også to andre fra min klasse, ellers ved jeg ikke hvem der kommer.

Det var lidt update med et lille indlæg her til sidst. Jeg håber at i stadig læser mine indlæg, selvom der måske ikke bliver delt noget så tit som sidste år, men jeg vil prøve at rette op på det.


xoxo

tirsdag den 22. januar 2013

Jeg er så glad i dag...

... og hvorfor er jeg så glad i dag? Det er jeg fordi at der sker noget STORT på vores skole.

For første gang, tror jeg, er der SKOLEBAL på vores skole. Ligesom i filmene, på en måde, hvor der er fine kjoler og sådan. Alle de andre i min klasse syntes det er nedern, men jeg f**cking elsker det. Helt seriøst, jeg eeeelsker det. Har aldrig hvert til bal før, eller skolebal? Og jeg glæder mig så meget.

Det er skolens elevråd der laver dette skolebal, og det er godt fundet på efter min mening. Min søster Amanda er også med i elevrådet, hehe. Elevrådet står for det hele, alt sammen, men søger frivillige til at hjælpe og sådan. Der vil jeg melde mig. Helt seriøst jeg vil melde mig som frivillig til at gøre alt det, som de mangler hjælp til. Det er blandt andet at sætte lys op og bærer instrumenter ind.

Hvorfor instrumenter? Tjo, det er fordi der også skal være talent show åbenbart. Ikke at det er fint nok med et talent show, det er bare...JEG VIL GERNE HAVE HVERT DOMMER. Det er 4-5 klasser der er dommer, og det er jo IKKE fair, syntes jeg. Jeg syntes det skulle have hvert 6-7 klasser, som var dommer. Det vil have hvert mere fair at de ældste elever var dommer. Det er bare min mening.

Men altså, nu til noget andet. Tøjet. Jeg har allerede planlagt hvad jeg skal have på, men altså...jeg skal lige finde ud af om jeg stadig har det. Man skal vidst have kjole på til ballet, hvilket jeg er ok med. Går bare ikke så meget med kjole, og den eneste kjole jeg har, som er pæn er min konfirmationskjole også en, som jeg ikke kan huske om jeg har. Den er måske for lille nede ved anklerne, men så klipper jeg den bare til, hehe, det kan man sagtens.Jeg vil klippe kjolen til knæerne eller lidt over, men ikke for meget.
Kjolen som jeg gerne vil have på, er hvid, men nogle blomster på. Ok det er en blomster kjole med hvid baggrund, som jeg selv syntes er ret pæn og at den kunne gøres pænere med et lille touch.

Hvis i har en idé til hvordan make-uppen kan være, håret og sådan, så skriver i bare til mig i kommentar eller på Facebook(besked på siden). I bestemmer selv.

Ok, det her er nok et meget piget indlæg, men sådan nogle skal der da også være plads til, ikke? Det syntes jeg.


xoxo

søndag den 20. januar 2013

Update, eller noget?

Jajajaj, jeg ved godt jeg ikke skriver så meget på bloggen mere, så her kommer et lille indlæg om alt og sådan. Jeg har ikke rigtig noget nytårsfortsæt, som mange andre for der er ikke rigtig noget jeg vil gøre ved mig selv, for jeg er den jeg er... og i sidste ende så glemmer jeg det alligevel.

Jeg har shoppet lidt, har ikke nogle billeder af det, desværre, men jeg var mest i pieces, håhåhåh.

Jeg har også hvert til FF, også kaldt Funky Fredag, sammen med en rigtig dejlig veninde. Bloggeren Julie, som i nok kender håber jeg. Vi havde det virkelig sjovt, selvom vi ikke var inde og danse så meget, fordi hun ikke lige er den mest festglade type. Det er helt ok, selvom jeg blev lidt desperat efter at komme ind og danse.... ja jeg er lidt glad for at feste. Vi var sammen med nogle forskellige mennesker, men vi sad også bare og snakkede. Det var hendes første gang, og hun vil gerne prøve det igen, hvilket jeg er glad for, håhååh. Bagefter festen sov vi sammen, så X Factor og sådan... eller jeg så ikke så meget, fordi jeg faldt i søvn.

Ellers har jeg ikke lavet så meget andet, end at stene Facebook og Instagram, og at være i skole.
Her er min insta, i tilfælde af i måske vil følge mig? Bare så i ved det, er mere på instagram end her på min blog: @danishcamilla