lørdag den 27. april 2013

Shopping? DONE.

Jeg er officielt færdig med at købe Blå Mandags-og konfirmationstøj og ting.

I dag fik jeg færdig gjort mine sæt tøj og jeg er personligt rigtig glad for Blå Mandagssættet. Jeg ved ikke hvorfor, men det så bare rigtig godt ud på mig. Helt seriøst. Jeg ved godt at nu vil I sikkert gerne se mig i tøjet og sådan, men nej. Det må I ikke før efter Blå Mandag eller to dage før. Jeg ville gerne have det som en hemmelighed.

Jeg er også færdig med konfirmationstøj og tilbehør. Ikke mere til Camilla. Ikke noget bælte eller hårpynt. Det ser bare ikke pænt ud til mig, syntes jeg, men her er mit tilbehør:

  • Sort taske med nitter
  • Halskæde med tyr i en ring. Jeg fik den i julegave af min søster, tak Amanda.
  • Min dåbs halskæde. Et lille kors i guld, eller guldfarve. 
Det var sådan cirka det faktisk. Der er ikke rigtig mere jeg skal have til min konfirmation. Måske skal jeg have lidt glans eller glimmer i mit hår, men ikke rigtig andet faktisk.
Så er der så også mit Blå Mandags tilbehør. Der er der virkelig ikke særlig meget:
  • Sort taske med nitter(konfirmations tasken)
  • Halstørklæde i orange og hvid.
Det var faktisk det. Ikke andet, og har ikke brug for mere. Jeg syntes det er fint og det er det bedste, haha. Men jeg lover stadigvæk at I får billeder af min konfirmationsdag og min Blå Mandag. Hvis jeg får et godt kamera bliver det taget med den, hvis altså den er klar til at blive brugt der på dagen. I vil også få billeder af mine dage med Caroline og måske også et par videoer. Jeg regner med at lave en stor video over det hele, Blå Mandag, konfirmation og dagene med Caroline, eller at jeg opdeler det. Jeg håber I vil sætte pris på det.



xoxo

fredag den 26. april 2013

2 weeks + 2 days



Nu er der kun 2 uger + 2 dage.

Sådan cirka, kan man godt sige. Det er ved at blive lidt sent nu, så ja.

Men hvorfor plustegnet? Tjo, for om PRÆCIS to uger, så vil min penneveninde være der. Det er forresten også min fødselsdag der(10 maj). Og 2 dage, for der skal jeg konfirmeres!
Der er mange der tænker "Nøø, så får du bare INGEN fødselsdags gaver, hahaha" og der tager I fejl.
Jeg får da fødselsdagsgaver. Selvfølgelig. Hvorfor skulle jeg ikke få det, når det nu er min fødselsdag? Hallo, selvom det måske var fire dage fra jul, så ville jeg da stadig få fødseldagsgaver? Min far har fødselsdag dagen efter juleaften og han får da fødselsdagsgaver, så ja. Jeg kom helt ud af emnet.

Jeg har sikkert fortalt om Caroline før. Det kan jeg huske. Men ved I hvad? Jeg glæder mig mere til hun kommer end til jeg skal konfirmeres. Det lyder sikkert sindsygt, men altså, sådan har jeg det bare. Det kan godt være at så lørdag, der glæder jeg mig SYYGT meget, men lige nu: NIKS, ingenting.
Men selvfølgelig, så glæder jeg mig da en lille smule til dagen, hvor alle skal se hvor smuk jeg egentlig kan være. Nogen siger jeg ikke er smuk, og det ved jeg godt at jeg ikke er, men det gør ikke noget. Jeg har ikke noget imod det, for en dag er der en som vil kunne finde det smukke frem i mig uden at ændre på det.


Jeg vil sørge fir at I får nogle billeder af kjolen, make-up og hår. Måske også en how to do med både hår og make-up. Det skal jeg nok sørge for at der kommer på et tidspunkt. Jeg vil nok tage billeder, måske lave en video efter min konfirmation eller mens det bliver lavet. Man ved aldrig.

Men I hvert fald, så vil jeg bare sige tillykke til alle konfirmanderne og at jeg håber I får eller har haft en super dejlig og fantastisk dag. 


xoxo

tirsdag den 23. april 2013

More YouTube?

Skal jeg lave flere videoer på YouTube?

Jeg har en YouTube-bruger som jeg ikke bruger særlig meget. Jeg har lavet et par videoer, men jeg er stoppet lidt med det igen. Jeg har INGEN fantasi OVERHOVEDET. Altså, jeg har en masse fede ting på mit værelse og sådan. Altså, jeg tegner jo meget. Men jeg ved ikke hvad for en slags video jeg skal lave. 

Indtil videre har jeg lavet en mobbe video, et par make-up videoer og resten er ellers bare "fjolle"videoer, hvis man kan kalde dem det. 

Her er to af mine videoer, som I lige kan se hvis I lyster:

En mobbevideo, lavet sammen med Julie( http://evtf.blogspot.dk )

En make-up, hvor jeg gør mig klar til fest.

Vejret er jo ved at blive bedre og der er lockout, derfor kom jeg til at tænke på YouTube. Hvis I har en idé til en fed video, både indendørs og udendørs, så smid en kommentar også kan vi se om jeg kan lave en fed video ud af jeres idé, hehe. Jeg laver gerne "for sjov" musikvideoer, hvor I vælger en sang. Det skal helst være en ny sang, eller en meget kendt sang. Jeg laver forresten også challenges, hvis I ikke vidste det. Der er bare ingen der har givet mig en challenge endnu, så...ja.
Hvis der foreløbig kommer en video, uden I ved det, så kan det være den lige bliver klemt ind i et fremtidigt indlæg.

Hvis I syntes der er alt for LIDT billeder, så må I også gerne spørge efter flere billeder. 

Nu håber jeg altså at I vil komme med forslag til videoer. Jeg tager imod ALLE jeres forslag og ser om jeg kan lave noget godt ud af det.


xoxo

torsdag den 18. april 2013

Sport

Der starter noget sports noget på min skole efter sommerferien.

Det går ud på at man skriver en ansøgning om hvilken sport man gerne vil have og hvorfor, eller sådan noget. Nærmere info kommer engang i næste uge til et informationsmøde. Jeg vil gerne være træner i badminton, for de mindste. Det tror jeg faktisk jeg vil være god til, og det er i forbindelse med fritter og børnehave, at man træner dem.

Næste år(skoleår)der går jeg på en ny skole, for det skal man jo efter 7. på min skole, så der er jeg bange for at det ikke kommer til at passe ind på mit skema, men det er ordnet, fortalte min skoleleder. Det kommer til at passe med det kommende skema, som jeg får. Så jeg vil komme hjem fra skole, have måske en til to timer også skal jeg afsted igen. Derfor vil jeg gerne.

Her er nogle af de ting, man får ud af at være Ung Leder:

  • En fed uniform med logo, som blandt andet er skolenslogo og sådan.
  • Løn, måske.
  • Fede oplevelser, hvis ikke løn.
Der kommer eller er sikkert en masse andet, men jeg ved det ikke endnu. Det er faktisk ret spændende.

For at lærer det man skal, så skal man på et tre-dags kursus og derefter to dage på en efterskole. 
Der er vidst et par skoler rundt omkring der også har sådan noget Ung Leder noget. Det tror jeg hun fortalte noget om, og det er bare sejt. Jeg glæder mig til det informationsmøde, så jeg kan finde ud af om jeg rent faktisk gider det.

Hvis I syntes det lyder som en god idé, så kunne I jo forslå det på jeres skole? Det skader jo ikke at prøve. 


xoxo

tirsdag den 16. april 2013

Sims 3 | Paradise Island



NYT SIMS ALLE SAMMEN.

Ok, i juni udkommer en ny UDVIDELSESPAKKE. Den hedder, på dansk, Paradis Øen og der er en masse fede nye ting og muligheder i den. Der er en masse slags både, som man kan sejle rundt i og opdage nye øer. Man kan dykke ned i havet og finde skjulte skatter. Man kan bygge en husbåd. Behøver jeg sige mere for at overbevise jer om at den bliver over fed?

Jeg glæder mig til at jeg kan komme ud og købe den, fordi hvis min penneveninde kommer i den uge eller ugen efter, så kan vi jo spille sammen. Jeg har planlagt at vi skal være sammen i to uger, en uge hos mig og derefter en uge hos hende. Jeg skal selvfølgelig bare lige spørge hende først, men whatever! Det er ikke det dette indlæg handler om.

Her er en lille "trailer" af hvad man kan.

Hvis I vil vide mere om dette nye spil, så tror jeg desværre i må vente til maj indtil der kommer mere godt information om det. Der vil nemlig engang komme en Walktrough ud på YouTube engang, hvor de gennemgår hvad man kan i spillet, med figurer og sådan, så glæd jer. Jeg ser i hvert fald frem til den.
Sådan kommer den til at se ud.
Den her er til alle Sims-spillerne, som måske er lidt sløv i det og ikke ved dette før den er udkommet. Så dette er bare en lille update om Sims. Fremover, vil jeg også skrive mere om Sims, hvis der kommer en ny en og sådan, så I kan være opdateret. Bare så I ved det, så har jeg 15 Sims-spil installeret på min computer, haha.

xoxo

lørdag den 13. april 2013

Baked all day



Store bagedag med mor og søster.

Jeg har bagt alt muligt hele dagen sammen med min mor og min søster. Det var sjovt og det var på grund af konfirmationen vi gjorde det. Altså, til vores fest så starter vi med at være i ude ved Bowl'n'Fun også fortsætter vi hjem til skrub-af-mad. Derfor har vi bagt hele dagen.

Vi bagte pølsehorn, mini pizzaer, cupcakes, Sarah Barnard og drømme et eller andet. Jeg bagte, eller hjalp mest til ved mini pizzaer og cupcakes. Hvis jeg kunne huske opskrifterne, så vil jeg skrive dem...men det kan jeg ikke så ja.
Minipizzaer
Mini pizzaer.

Oreo cupcakes.

Mini pølsehorn.
Det er ikke billeder af det vi har lavet, men nogle jeg fandt på nettet. Bare lige så I ved det. Hvis I gerne selv vil lave noget lignende, så kan i bare gå på nettet og søge det. Så kommer det straks hvis I søger rigtigt.

xoxo

mandag den 8. april 2013

"Jeg Elsker Dig!?"



I går så jeg et virkelig godt teaterstykke.

Det var en musical/romantisk komedie om parforhold, dating og så videre. Det var en masse små sketchs i hele stykket, og ikke I ved..en lang med en fast handling hele vejen igennem. 

I stykket viste de ligesom ALT, hvis I forstår. Første gang man mødes, hvordan man kan mødes, ægteskab og så videre. Det kan klart anbefales, syntes jeg selv. Jeg kom derind billigt på grund af sådan noget One Minute tilbud, så det var jo dejligt. Jeg ved ikke om jeg kan sætte nogle aldersgrænse på stykket, men hvis jeg nu skulle, så syntes jeg det skulle være fra 11 år og op efter, hehe. 

Som I kan se på billedet, så er der nok 3 af personerne I kan kende. De to mænd(Henrik Lykkegaard og Henrik Koefoed) og damen nede i venstre hjørne(Louise Mieritz). Hende i højre hjørne(Christiane Gjellerup Koch) har jeg aldrig set før, faktisk, men hun spillede ret godt syntes jeg. Hende vil jeg gerne se mere af. 
Medvirkende: Louise Mieritz, Christiane Gjellerup Koch, Henrik Koefoed, Henrik Lykkegaard.

Teater giver en anden stemning i forhold til at sidde hjemme foran TV'et. Det er bare noget andet at være der i virkeligheden, uanset om det er til koncert eller teater eller i biografen. Man mærker jo hvordan andre reagere og sådan. Jeg håber i forstår hvad jeg mener, for det er ret svært at forklare.


xoxo

onsdag den 3. april 2013

A trip to Klosterhede

I mandags var jeg i Klosterheden.

Det var en hyggelig tur, men jeg vil klart anbefale Præstbjerg plantage og naturcenter, frem for Klosterhede, hvis man er en børnefamilie, vil fiske, spise frokost eller bare nyde en god gå tur i det fri.

Men her er lidt billeder fra min dag i Klosterhede:


Min madpakke: en nutellamad og noget vand.

Lille juletræ, haha!




Forresten, så i morgen så skal vi, min klasse og jeg, lave vores helt egen gudstjeneste. Jeg er graver, og det vil sige at jeg skal sætte det hele op sammen med nogle andre fra min klasse. Jeg kunne have læst noget op, men da jeg ikke selv syntes jeg er særlig god til at læse op, så foretrak jeg at være graver.
Bagefter gudstjenesten, så skal vi over og have pizza i Kirkehuset. Nu håber jeg, at det er nogle pizzaer jeg kan lide, haha.


xoxo