mandag den 27. maj 2013

It is going to be a good schoolweek

Det bliver i denne uge, en god skoleuge.

Hvorfor tænker i sikkert. Eller de fleste af jer gør sikkert. Eller nogle stykker tænker sikkert. Jeg ved ikke om i tænker på det, men jeg fortæller det alligevel.

I denne uge er det emneuge, på min skole. Emneuge er hvor det handler om en ting på hele skolen også får man ikke lektier for og har ikke de samme skema og sådan. Nå, nok om det. Vi har i hvert fald emnet MINISAMFUND. Hvad er minisamfund? Minisamfund er hvor man laver en masse små virksomheder rundt på sin skole også ansøger man og ser om man kommer ind. Jeg er på TV stationen her i år. Sidste gang vi havde det, der var jeg også på sådan noget IT noget. Jeg er helt vildt med IT, så derfor valgte jeg det også igen i år. Jeg var heldig at jeg kom ind.

Vores samfund hedder Crazy Town, og det gjorde det også sidste gang. Hvorfor igen? Fordi så kunne de genbruge skiltet. Dovne lærere. Eller dovne skoleinspektør. Men det er vel fint nok, at vi hedder det samme. Jeg er lidt ligeglad. Jeg syntes bare at minisamfund er ret sjovt/hyggeligt.

Har i nogle gange minisamfund på jeres skole?

På TV stationen der laver vi reklamer, hvor vi indsætter billeder og sådan. Og vi er i gang med at forberede en "dokumentar" over hele ugen, hvilket jeg syntes er meget spændende, selvom jeg ikke er med til at filme det hele. Jeg redigere reklamer lige for tiden. Den sidste dag vi har det, torsdag, der er der Open By Night hvor man i stedet for at give "Crazy Coins" så giver man ægte penge.
Jeg er med til at styre biografen der, fordi det er mit arbejde. Vi deler os op i forskellige hold, eller noget også sidder vi og tager imod folks penge og viser dem til deres pladser. Ikke at det er det største lokale, men vi gør det vidst alligevel.
Penge som vi tjener den aften, altså torsdag, det går til noget godt på skolen. Som en skolefest eller bedre ting. Jeg håber på en skolefest, fordi den anden blev vidst aflyst. Jeg er ikke sikker, men siden der ingen nærmere info har hvert, så ja.. så kommer den vidst ikke alligevel. Det noget tis, men vi må bare leve med det altså.

Hvis i undre jer over at der ikke længere er noget Facebooklink under xoxo, så er det fordi at jeg har taget en pause fra Facebook. Men der vil dog stadig være chance for at like min Facebookside.

 
xoxo


tirsdag den 14. maj 2013

My Confirmation | 2013

Så blev det endelig min tur.

Nu er jeg "trådt ind i de voksnes rækker" som man jo siger. Det var den fedeste dag, faktisk. Nok mest fordi, at vi havde så mange venner med den dag, som kunne underholde os meget.

Jeg blev konfirmeret i samme kirke som jeg blev døbt, Sir Kirke, som den eneste udover min smukke søster, Amanda. Jeg var åbenbart nervøs, selvom jeg ikke rigtig kunne mærke det. Jeg havde ikke mavefornemmelser eller noget, men jeg fik tør mund og brækfornemmelser, hvilket jo ikke er så godt når man sidder inde i kirken, vel? Når men, jeg kom jo op til præsten og sagde ja, sagde trosbekendelsen+fadervor. Ja, det var egentlig det.
HER ER NOGLE BILLEDER FRA KIRKEN:
 Mig, Amanda og præsten.



Mig og Amanda. 





Ude i våbenhuset. Folk har lagt ting i en pose, uha uha! 





 Fællesbillede: mig, Amanda, min mor og far.

Så er det videre til festen. Den begyndte klokken 11 i Bowl'n'Fun Holstebro. Vi startede med velkomstdrinks, som var slush-ice til børnene og noget andet til de voksne. Jeg fik slush-ice, selvom jeg ikke kan lide det, haha. Forret fik vi ikke, så vi sprang over til hovedretten som var buffet. I ved, en masse forskelligt mad på et stort bord. Orker ikke rigtig at nævne det hele, men der var okay meget. Derefter bowlede vi, og det var også pænt sjovt. Jeg kom på 2. pladsen en af gangene. Så var er dessert, som bestod af nogle forskellige kager og soft-ice, nam nam siger jeg bare. Og ja vi åbnede også gaver og penge, men jeg siger ikke hvor mange penge jeg eller Amanda fik. Men jeg kan da godt sige gaverne:
  • Computer. En LifeBook Fujitsu.
  • Smykker.
  • Et vækkeur.
  • Penge.
  • Bandana.
  • Gavekort.
Jeg tror det var det, kan ikke huske om der var mere. Men jeg er tilfreds. Fik for resten også et TV i fødselsdagsgave, og det ønskede jeg mig jo i konfirmationsgave, så det er vel meget fint, at jeg også fik det, haha. Her er lidt billeder indefra Bowl'n'Fun:
(undskyld hvis de er små, men computeren var lidt spasser)

 Caroline, mig, Amanda og Anika
 

 Fællesbillede af vennebordet, hvor Amanda og jeg også sad.
 



Min fætter Thomas og min mor. 


 



 Min storebror, Kristian, og hans kæreste, Sara.

 Min onkel og tante.
 

 Underlige mig altså.

 Bloggeren Julie. (http://evtf.blogspot.dk)
 

Og nu tre billeder af min og min penneveninde Caroline. For resten, så gik det godt da vi mødtes. Vi passede så godt sammen, vi var som søskende eller soulmates, så godt passede vi sammen. Vi er som skabt for hinanden, haha. Håber I forstår hvad jeg nu mener.



Kan I ikke se hvor godt vi passer sammen?
 
Nå, men det var lidt bedre derfra. Der var selvfølgelig også Blå Mandag, men der er ikke så meget at forklare. Vi var i Århus, i Brunns Galleri og i Event Hall. Det var også en god dag, en meget god dag. Jeg gik sammen med nogle af mine bedste drenge venner, men vi tog desværre ingen billeder og jeg vil alligevel ikke kunne lægge dem ind, da jeg mistede min mobil i toget og at den først kommer i morgen. Jeg er så dum nogle gange. Nå, men endnu engang TILLYKKE TIL ALLE KONFIRMANDER.



xoxo