onsdag den 31. juli 2013

New In | Back to school

Så starter skolen snart igen, for mig.

Den 8. august starter jeg igen i 8, klasse. Spændende, fordi det er på en ny skole. Så I skal lige have et billede af min nye skoletaske. Har også fået en masse andre ting, men i stedet for at tage et billede, så skriver jeg det bare. Det er nemmere.

Det her er så min nye skoletaske. Barnlig? Ja, men så passer den jo til mig. Jeg syntes selv at den virkelig fed! Med Paul Frank og det hele. Min stil, haha. Fandt faktisk også et par på nettet, men den her. Den er bare lige mig, syntes jeg.
Ved ikke lige hvorfor den vender på hoved.
Jeg har også fået andre skoleting, som jeg faktisk manglede:
  • Vinkelmåler, jeg mistede min anden.
  • Lommeregner, sådan en god en, som man kan have helt ind til et eller andet længere ude end folkeskole. Kan ikke huske hvad det var.
  • Stiftblyanter. En i grøn og en i blå, hihi.
  • En mappe i grøn, med nogle faneblade til eller hvad de nu hedder.
  • En passer.
Jeg har også fået købt en trøje i Vero Moda, en af mine yndlings butikker. Den her er virkelig fed, jeg elsker trøjer med print på! Så den her er lige noget for mig. 
 Som I kan se, så står der AWESOME på trøjen. Jeg er ret awesome, not, så derfor købte jeg trøjen. Den passer også rigtig godt til mig, syntes jeg selv, men det kan I få et se senere måske.

Hvorfor senere? Fordi jeg var sammen med en veninde i dag, Julie, og vi tog lidt billeder. Det gør vi altid, og det er virkelig hyggeligt. Så hvis hun snart sender mig nogle, så kommer der nogle billeder på et tidspunkt i dag. I morgen skal vi også være sammen igen, og der vil selvfølgelig komme flere billeder der. Det bliver hyggeligt, fordi vi ikke har set hinanden i virkelig lang tid, og vi var kun sammen i en time i dag på grund af, at jeg skulle til frisør. Så det bliver dejligt at være sammen i morgen, bare os to og et kamera.

 
Men ellers så håber jeg, at I har haft en super fantastisk sommerferie med masser af sol og varme!



xoxo

mandag den 29. juli 2013

Funny videos on YouTube

Som I måske ved, så ELSKER jeg YouTube!

Så nu har jeg tænkt mig at finde en masse sjove videoer(nok kun 4 eller sådan noget)til jer! Jeg håber I kan lide de videoer jeg finder. Jeg syntes i hvert fald de er virkelig sjove, og sære. ENJOY. For resten så vil der være link i navnene som er farvede, I kan bare klikke.


My awesome girlfriend
Denne video er lavet af Onision for nok 2 år siden, cirkus og jeg syntes den er virkelig sjov, fordi hun er så sær. Hans eks-kæreste(ja, de ikke sammen mere)har denne kanal: http://youtube.com/draculoh hvis I gerne vil se mere til hende.
 
 
Harlem Shake FAIL
Denne video er lavet af PewDiePie og I vil nok selv se hvorfor den er sjov. Hvis I ikke syntes den er sjov, så er det helt okay, det er jo også bare hvad JEG syntes er sjovt. Pigen der er til sidst i hans video er hans kæreste CutiePieMarzia.
 
 
DARE THE DAWSON!
Denne video er lavet af Shane Dawson, som jeg meget stor fan af. Han er virkelig inspirerende i følge mig. Hvis I ikke forstår det, så prøv at kigge på nogle af hans andre videoer eller på hans vlogging kanal: http://www.youtube.com/user/shane
 
 
HARRY POTTER DELETED SCENES
Denne video er lavet af Smosh, som er den mest subscribede kanal på HELE YouTube. Ret sejt syntes jeg, men de er jo også virkelig sjove. Det her var faktisk den første Smosh video jeg nogensinde så.
 
 
I'm a banana
Denne video er lavet af Onision. Jeg ved det godt, to Onision videoer, men han er altså sjov, syntes jeg.
 
Det var ikke så mange, det ved jeg godt. Jeg håber at I så nogle af dem eller søgte dem på YouTube. Ellers har mit "arbejde" hvert spild. Kunne faktisk ikke vælge, men den første den skulle bare med. Den er altså bare sjov. Syntes jeg.
 
 
 
xoxo


My favorite PC games.

Har I undret jer over mine favorit PC spil? Her kommer de.

Jeg ved ikke om I har undret jer over mine favorit PC spil, men de kommer her alligevel. Bare lige for at sige det, jeg spiller ikke de mest pigede spil. Slet ikke. Jeg håber I er klar, lol.
THE WALKING DEAD 
The Walking Dead er helt klart en af mine yndlingsspil. Jeg har ikke fået det spillet på min egen computer endnu på grund af ferie, så ja, men jeg vil helt klart starte på et tidspunkt.
I 2012 var The Walking Dead faktisk Game Of The Year. Det er ret sejt, og det er også virkelig godt lavet efter min mening. Der er nogle jumpscares, men det er til at overleve.
 MAFIA
Mafia er virkelig fedt. Jeg har ikke fået det spillet endnu til computer, jeg har ikke kunnet installere det, men jeg har spillet det på PS3(Playstation 3). Der er det bare Mafia 2(Mafia II) og det kan jeg godt anbefale til folk, som gerne vil have spil med handling.


SLEEPING DOGS
Sleeping Dogs er faktisk til folk over 18, men jeg så nogle på YouTube spille det også måtte jeg bare have det. Det så virkelig fedt ud, så nu har jeg det og jeg glæder mig til at spille det! Det er et lidt voldligt spil, eller måske meget, men jeg kan godt lide voldlige spil, så det er okay.


THE SIMS 3
(jeg kunne ikke gøre billedet stor)
The Sims 3 er  HELT KLART mit yndlingsspil. Det tror jeg I har forstået efterhånden. Jeg har jo skrevet indlæg om de nyeste Sims 3 pakker som udkommer og så videre, fordi jeg syntes I skal vide det, haha. Jeg har alle Sims 3 pakkerne, altså dem der er I linjen af Sims 3 startsiden. Der kommer for resten snart et NYT Sims 3 indlæg om de nye Sims 3 pakker som kommer. Jeg glæder mig allerede, haha.
Jeg håber I kunne lide dette indlæg og jeg vil sætte pris på at I IKKE kommenterede "nørd" eller noget I den stil. For bare fordi jeg elsker at game, så betyder det ikke jeg er en nørd vel? Jeg er "gamer" hvis man kan sige sådan. 
 
(Alle mine spil)
Men jeg håber I har haft en super fantastisk ferie med masser af sol og varme!
 
 
 
xoxo

onsdag den 24. juli 2013

Funny pictures and GIFs

Sjov? Jeg kan være sjov. Måske.

Jeg føler at vi mangler lidt grin på siden, hvis I forstår. Så jeg gik på Twitter og fandt et par billeder, som jeg syntes er lidt sjove. Jeg håber I kan lide dem og I skal ikke tage dem personligt, hvis I måske vil gøre det. Det er jo bare for sjov.
Den her passer godt til mig.


Tag det ikke personligt piger, men det her billede er da lidt sjovt?
 
Hi, I'm Claire and you're watchin Disney Channel.

Det blev så kun til tre billeder, men de er da ret sjove, ikke? Nu til nogle GIFs

Jeg håber I ved hvad GIFs er, hvis ikke så får I en hurtig forklaring. GIFs er en lille video som kører på repeat. Den er ikke særlig lang. Måske kun 4 sekunder også kører den ellers bare og de fleste er ret så sjove. Jeg håber I kan lide dem jeg har fundet.
 
En hest som hopper i sjippetorv? Det ser man vidst ikke hverdag, var? Jeg syntes det er ret godt gået, at hun(eller han)har lært sin hest at sjippe.
 


Det her.. Det her er bare sært. Hvor meget har hun fået at drikke? Det er spørgsmålet. Men selvom det er sært, så laver hun egentlig ormen meget godt.
 
Kender I det? Jeg ved ikke rigtig om jeg gør, men måske gør I, haha. Mest fordi jeg ikke har nogen venner. Hashtag forever alone. (just kidding). For resten, hvis I ikke ved det så er personen på billedet Ryan Higa, som er kendt på YouTube som nigahiga.
 
 
 
 Jeg tror bare at billedet siger alt? Sisters before misters kan man også sige.
 
Jeg håber at I syntes disse billeder var sjove, det syntes jeg i hvert fald. Det kan være at jeg tilføjer en ekstra side oppe i toppen med sjove GIFs og billeder. Måske også en bare med billeder af mig, mine venner og alt omkring mig. Hvem ved?
 
 
Jeg håber I har haft en super fantastisk ferie med en masse sol og varme og dejlige minder.
 
 
 
xoxo

søndag den 21. juli 2013

New cover, maybe?

Jeg overvejer om jeg skulle have et nyt cover.

Lige nu har jeg sådan en ret kedelig hvid en, hvor der bare står mit navn på. Måske skulle jeg have et billede i stedet. Ville det gøre min side mere indbydende? Jeg kan ikke lide at sige(skrive)blog, så det er min side, okay?
 
Men det her er billeder fra Prag, som er taget på min dejlige Xperia Miro(mobil). Det er mine, indtil videre, to favorit billeder. Der er lidt effekter på, men de er stadig ret flotte og seje.
 
Jeg vil lade JER bestemme hvilken en det skal være og hvad der skal stå derpå!Skal det være billede nummer 1, som er taget ved søen på campingpladsen jeg er på lige nu(Camping Bucek) eller skal det være billede nummer 2, som er taget i Prag. Det er jeres beslutning.
 
Hvis I har en smart lille citat, som passer til min blog, så kommenter gerne den med. Det ville jeg sætte pris på, for så ville jeg ikke gå kold i om det bare skulle være mit navn igen. Det kunne jo bare stå nede i hjørnet eller noget.  

 
 
 
Nummer 1. Et flot billede, som er redigeret så det er lidt pink, men i virkeligheden er det rød/orange agtig. Det er taget ud over den smukke badesø ved Camping Bucek, som der jo står deroppe ^.

Nummer 2. Et ret cool billede, som også er redigeret lidt, så det blev tydeligere. Det er taget ved et slags stadium i Prag. Det var virkelig bare sejt, det må jeg indrømme.
Nu håber jeg I ville skrive en kommentar, for ellers ville det være lidt nedern. Der er ikke så meget aktivitet på siden nemlig, så skriv endelig en kommentar! Det ville gøre mig glad.

Nu begynder jeg i skole igen om ikke så lang tid, en uge måske, og så ville i måske få et par indlæg i starten eller noget, men senere hen ville der nok ikke komme så mange indlæg på grund af lektier og sådan. Jeg håber stadig I vil følge med min side til den tid.

Uh! Og lige en ting til! Når jeg kommer hjem, så vil jeg lave en new in med det jeg har fået/købt her i Tjekkiet. Det er ikke så meget, men der er lidt. Det kan være der kommer mere, men det ved man aldrig.

Jeg håber ellers at I har haft en super fantastisk ferie med masser af sol og varme! Det har jeg i hvert fald!




xoxo

mandag den 15. juli 2013

My first day in Czech Republic

Min allerførste dage i Tjekkiet, wuhu.

Jeg sidder hernede i Tjekkiet, hvor der er okay varme. Jeg har fortalt hvad campingpladsen hedder i mine tidligere indlæg, så hvis I vil vide det igen, så klik på en af de andre indlæg.

Jeg kan lige fortælle om mine to dags biltur. Vi kørte i bil i to dage, for at komme herned. Ikke to dage i streg, men med pause og sådan. Det var meget hyggeligt, men til sidst ville man bare ud af den bil. Jeg fik lidt krampe i mit ben, så jeg ville da gerne ud, men nu er vi her og det er bare dejligt.
Vi tjekkede ind på et lille motel/hotel der hedder Gudow, eller sådan noget og det kan anbefales selvom sengene er lidt hårde. Uh, man kan også bestille morgenmad der, sådan en buffet som er et sted. Der er masser af valg og det er lækkert, men de er ikke så gode til engelsk. Hotel/motel Gudow ligger i Tyskland.



Jep, jeg er total normal.
 Så i dag har jeg ikke lavet så meget, for jeg ved ikke hvad jeg har lyst til at lave. Måske bade i søen eller indendørs? Tage billeder, videoer? Jeg ved det virkelig ikke. Jeg overvejer at game lidt, bare sådan lidt, for at have noget at lave lige nu. Jeg tror bare at det bedste jeg kan finde på er at vente til mine forældre kommer hjem til pladsen også spørge dem om vi skal lave noget sammen måske.

I morgen og i overmorgen så tror jeg vi bliver hjemme på pladsen, lige nu har vi fået nok af at køre i bil tror jeg. Vi vil højst køre ud for at handle, haha.

Her er nogle spørgsmål til JER:
  1. Hvordan har jeres sommerferie hvert?
  2. Hvor har I hvert henne? (hvis I har rejst eller noget)
  3. Jeres bedste sommerferieminde?
Et lille tillægsspørgsmål som IKKE handler om sommerferien:
  1. Kender I nogle gode spil til PC?
  2. Hvad for nogle spil, spiller I?
Ja, det var lidt "nørdet" vil I nok sige, men jeg er en gamer, så sådan noget spørg jeg om, haha.

Nå, men jeg håber I har haft en super fantastisk og dejlig ferie med masser af sol og varme! I er velkommen til at skrive en kommentar med hvad I har lavet, så skal jeg nok prøve at svare på det.



xoxo

fredag den 12. juli 2013

New In | Ready for vacation

Nu er jeg klar til at tage på ferie!

Jeg var nede i byen i dag sammen med min mor og min søster. Vi skulle lige have købt det sidste, for at blive klar til ferien som vi skal af sted på i morgen. Jeg manglede en ny bikini, fordi jeg tror at den anden er ved at blive lidt for lille. Jeg vil selvfølgelig også tage en badedragt med, bare hvis min bikini ikke når at tørre eller noget.

Nå men personligt så ELSKER jeg den her bikini. Kunne dog bedre lide den i hvid, men der var ingen i min størrelse så jeg tog den næste og det blev så den her. Der er lidt effekter på fordi billedet er taget fra min Instagram.

Min Instagram er danishcamilla

Bikinien er bordeaux og hvid også har den det lille touch med en slags "tand" i en flot tyrkisk blå. Man tager den på foran ved at lyne den og "tanden" er på en måde lynlåsen, men man kan godt tage det af, hvis man har lyst. Jeg fik også et par matchende klipklapper i tyrkisk blå. De matcher "tanden" hvis I kan se det. Jeg syntes det er meget smart. Jeg fik faktisk også et par cykelshorts med et smart print på, men dem har jeg desværre ikke et billede af, så hvis jeg tager nogle billeder af mig med de cykelshorts på, så bliver de lagt ind på siden sammen med mine andre billeder dernede fra.

Jeg ved ikke om jeg har fortalt hvilket land jeg skal til, men det gør jeg bare igen så. Jeg skal til Tjekkiet på en campingplads der ligger ca. 30-40 kilometer væk fra Prag af. Et meget fedt sted med indendørs pool, badesø, bordtennis og en masse andre fede aktiviteter.

Jeg håber at I har, eller har haft, en super fantastisk ferie med masser af sol og varme!



xoxo

torsdag den 11. juli 2013

I'll be back soon

Jeg vil ikke tage en pause, bare rolig!

Nu skal jeg på ferie! Ikke i dag, men på lørdag. Jeg skal på camping i Tjekkiet. Campingpladsen ligger lidt udenfor Prag, eller lidt og lidt nok 40 km tror jeg. Højst 40 km. Den campingplads vi skal ned på hedder Camping Bucek. En virkelig sej campingplads. Jeg vil tage lidt billeder og sådan med min mobil og ligge den op her på siden. Jeg vil også tage billeder med mit webkamera og måske også tage lidt videoer dernede og lave en stor en til sidst. En vlog kan man vel sige. Det hele kommer ud på min kanal. Husk at komme med video forslag!

Her er lidt info om Camping Bucek(taget fra hjemmesiden):
  • 100 pladser alle med strøm.
  • 4 pladser med privat bad og toilet.
  • Indendørs Swimmingpool.
  • Badesø.
  • Vaskemaskine.
  • Tørretumbler.
  • Legepladser.
  • Vandtrampolin.
  • Sportsbaner.
  • Bordtennis.
  • Gratis wi-fi internet på over 90% af pladsen.
  • PC med internet i receptionen.
  • Café.
  • Gratis benyttelse af robåde, kanoer samt surfboards.
  • Gratis brusebad.
Jeg syntes at det lød VIRKELIG fedt i mine ører og derfor måtte vi bare derned. Så det er bestilt at vi skal derned. Vi skal selvfølgelig også ind til Prag og se en masse derinde, men ikke hver dag. Det kan man jo ikke gøre hver dag i to uger, vel? Så vi skal også tilbringe nogle dage på campingpladsen. Hvis vi har lyst, så kan vi også gå op i receptionen og bestille plads på deres anden campingplads Camping Frymburk. De er næsten ens, men så alligevel ikke. Der er ikke helt ens, men stadig meget ens. Jeg håber I forstår.

Her er lidt info om Camping Frymburk(taget fra hjemmesiden):
  • 170 pladser alle med strøm.
  • 4 pladser med privat bad og toilet.
  • Badesø.
  • Vaskemaskine.
  • Tørretumbler.
  • Legepladser.
  • Vandtrampolin.
  • Sportsbaner, bla. Beachvolley.
  • Bordtennis.
  • Gratis wi-fi internet på 90% af pladsen.
  • PC med internet i receptionen.
  • Café med frisk morgenbrød og meget andet.
  • Leje af vandcykler, robåde, kanoer samt surfboards.
  • Camping Frymburk tilbyder ture til Prag, kanoture samt
  • rundvisninger på slotte og museer.
Se der er lidt forskel, hvis I kigger godt efter(haha okay?), men jeg glæder mig i hvert fald til at komme derned. Jeg håber det er varmt og dejligt, og at jeg kan få lidt sol. Jeg vil også tage lidt spil med derned. Sims, The Walking Dead og Mafia, måske lidt flere. Det kommer an på om vi har flere. Ja, jeg er en gamer og sådan er det bare, det kan der ikke ændres på, for jeg ELSKER at game. Jeg skal sikkert også ind i byen og måske "shoppe" lidt. Bare have en trøje eller noget andet. Et spil? Haha, nu lyder jeg bare som en nørd. Nok om det.

Husk at jeg også har Instagram: @danishcamilla

Jeg håber I har, eller har haft, en super fantastisk og dejlig ferie med masser af sol og varme! Det har jeg i hvert fald og det får jeg i hvert fald!



xoxo

fredag den 5. juli 2013

My favorite YouTubers

Jeg er begyndt at være meget på YouTube.

Jeg uploader ikke videoer, jeg ser videoer. Så nu efter lidt tid, hvor jeg virkelig er begyndt bare at se FAST på nogle bestemte kanaler, så ville jeg lave en lille liste over mine yndlings YouTubers.
(med link til deres sider og lidt info)
  1. PewDiePie(Felix Arvid Ulf Kjellberg) - Han får mig altid til at smile og grine. Han er fantastisk sjov at se på, hvis I forstår. Han er en gamer, til jer der ikke ved det og han er den anden mest subscribede kanal på YouTube. http://www.youtube.com/user/PewDiePie
  2. Shane Dawson - Han får mig også altid til at smile, han er virkelig god til at lave film og burde seriøst få lov til at lave en hel film, i stedet for små kort film. Han kæmper virkelig for hans drømme og han er også utrolig inspirerende! http://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV
  3. Smosh(Ian Hecox og Anthony Padilla) - De er også bare virkelig sjove. Jeg ved ikke hvordan jeg opdagede dem, men pludselig så begyndte jeg bare at se deres videoer. De har første pladsen i mest subscribede på YouTube. 10 millioner subscribers! Og jeg er selvfølgelig en af dem.
    http://www.youtube.com/user/smosh
  4. Cutiepiemarzia(Marzia C. Bisognin) - Jeg ved ikke hvorfor jeg kan lide hende. Det kan jeg bare. Hun er også bare sjov og hun giver gode mode tips og sådan.
    http://www.youtube.com/user/CutiePieMarzia
  5. WatchUsLiveAndStuff(Anthony Padilla og Kalel Cullen) - De er to virkelig sjove personer, og de er for resten forlovede og det blev de for ikke så lang tid siden, så tillykke til den da. http://www.youtube.com/user/WatchUsLiveAndStuff
  6. Nigahiga(Ryan Higa) - Jeg har set hans videoer længe og det er som om at de bliver bedre og sjovere med tiden, hvis I forstår. http://youtube.com/user/nigahiga
  7. TheDOMINICshow(Dominic Sandoval) - Han er en virkelig god danser og han er også virkelig sjov. http://www.youtube.com/user/theDOMINICshow
  8. JennaMarbles - Ikke så meget at skrive om hende. Hun er bare virkelig sjov og laver nogle sjove videoer. Hendes hunde er for resten VIRKELIG søde.
    http://www.youtube.com/user/JennaMarbles
Det her er et lidt random indlæg, men jeg havde bare lige lyst til at være lidt aktiv her på siden, så værsgo. Mine yndlings YouTubers. Ja, spørg ikke hvor jeg har den info fra med navne og sådan. Det har jeg bare.

Jeg håber at I kunne lide de her indlæg og at I nu ville se nogle af deres videoer. Husk at del siden!



xoxo