mandag den 30. september 2013

What happend?

Jeg ved ikke hvad er sker.

Min blog er rigtig langsom for tiden, hvis man kan sige sådan. Jeg skriver ikke så meget og jeg ved virkelig ikke hvorfor. Der er bare ikke så meget at skrive om mere, ligesom der var sidste år, da jeg startede denne blog. Der sker ikke så meget spændende mere. Jeg vil gerne opdatere så meget som muligt, men det er svært, for jeg vil jo også gerne skrive indlæg som betyder noget og ikke bare er sådan: I dag spiste jeg en kage. Opskriften findes på bla bla bla.

Jeg vil gerne have noget at skrive om. Jeg vil skrive om alt, hvad I syntes jeg skal skrive om. Jeg vil gerne give min mening på en masse, men jeg kan lige skrive om noget.

GTA V. Jeg har fået GTA V, eller min far købte det. Jeg spiller det bare, og jeg vil gerne give en "anmeldelse" om spillet, så langt som jeg nu er kommet, men jeg vil ikke røbe for meget.
Jeg syntes helt ærligt, at det er det bedste GTA af alle dem jeg har spillet. Man har mere liv i denne, end man havde i de andre. Nu kan du faktisk lave noget andet, end bare at smadre folk, blive fulde og så videre. Nu kan du faktisk få venner, spille tennis og golf, løbe marton og meget meget mere. Jeg har ikke oplevet det hele, men jeg syntes det er så fedt. Denne gang kan du være op til fire personer. Ja, folkens, helt op til FIRE personer! Det syntes jeg er ret vildt. I starten var jeg sådan helt, ej det bliver da svært at skifte mellem dem? Men der tog jeg fejl! Det er super enkelt at skifte mellem dem og så videre. Der er også en god historie, den keder mig ikke. Overhovedet ikke. For det meste sidder jeg og følger med i hvad der sker. Hvis du ikke kan finde ud af opgaven/missionen, så har de gjort at du kan springe over det sted, så du ikke kommer til at være fanget der i tre timer eller sådan noget.

Hvis jeg skulle sige noget dårligt, så ville det være, at man nogle gange ikke kan skifte person. Det er ret ærgerligt og at de fleste stemmer er ens, altså de offentlige personer, som bare går rundt på gaden og sådan, men det er jo forståeligt? De gider da ikke optage 40 menneskers stemmer, bare så de kan blive sat ind på forskellige personer, som ikke engang betyder noget.

Alt i alt, syntes jeg at spillet er ret fedt. Det næste spil, som jeg personligt glæder mig til, er selvfølgelig SIMS 4. Jeg kan simpelthen ikke vente til det udkommer. Det udkommer næste år, altså 2014, til jer som gerne vil vide det. Mere info har jeg dog ikke om den, men jeg glæder mig som et lille barn.

Jeg håber at I læste dette indlæg, selvom det handlede om spil. Jeg elsker spil, okay?



xoxo

lørdag den 21. september 2013

fredag den 20. september 2013

Review of me

Hvad er der sket siden sidste?

Der er ikke sket så meget, men jeg følte for at skrive et indlæg til jer. Jeg kan lige skrive lidt om nogle højdepunkter. Let us start.

Jeg har startet en engelsk blog. I tænker sikkert, hvorfor jeg gjorde det, og det har jeg også svar på. Jeg vil gerne have et "større publikum" at skrive for. Jeg håber I forstår, men det betyder ikke jeg sletter denne blog, for jeg er kommet langt med den, så hvorfor slette den?



Jeg har hvert til aktivitetsdag på skolen. Det var en rigtig hyggelig onsdag i sidste uge, var det vidst nok eller også var det ugen før den. Jeg havde i første runde valgt volleyball, som jeg spillede sammen med to piger fra min klasse + nogle fra de andre klasser. I anden runde spillede jeg badminton sammen med nogle piger fra parallelklasserne. Det var rigtig hyggeligt, selvom det var lidt trist, at jeg ikke var sammen med NOGEN fra klassen. Ret nedern, men det endte med at være sjovt.

Jeg har hvert på messe. Hvilken messe er det mon? Aulum Autlet eller hvordan de nu stavede det. Ja, de stavede det med A, you know. For at lave en lille tvist. Jeg fik i hvert fald en fed trøje af min mor, hvor der stod Keep Calm And Eat Bacon på den + en lille gris oven over den. Jeg elsker den.

Som I kan se, har jeg lagt to billeder ind af mig selv. Jeg ved ikke hvorfor, jeg gjorde det bare, men det er fordi min søster har købt et kamera. Det er et rigtig godt og fint lille kamera, som hun bruger tit. Det øverste billeder er et prøvebillede, som viste sig at være ret godt. Det nederste er fra i går, hvor vi var omme hos vores bedsteforældre.

Jeg håber I er glade for denne lille opdatering. Der kommer et indlæg igen snart.



xoxo