torsdag den 29. august 2013

Picture day

I dag var det foto dag.

Det var sjovt, virkelig, men jeg havde et problem. En bums. Min første bums. Det ødelagde lige det hele. Håber ikke den kan ses, på enkeltbillederne, som vi også fik taget. Han bad mig endda vende hovedet, fordi han opdagede det. Pinligt, som i VIRKELIG pinligt.

Men det var da dejligt, at få taget et klassebillede, som den eneste 8. klasse som skulle. Hvorfor den eneste? Fordi, at man normalt skal i 9. klasse, og I ved.. ulige tal.

Nå, men hvordan så jeg så ud? Jeg havde et på blå skinny jeans på fra Munk&Co, en trøje i en beige agtig farve fra Vero Moda og grå All Star converse. Simpelt skal det være. Mit hår var heller ikke så specielt, jeg glattede det bare. Man skal ikke se alt for speciel ud. Man skal nok mest have fokus på ansigtet, syntes jeg.

Jeg kan sige, at når jeg får billederne, så ligger jeg dem herind, så I kan se. Nok kun enkelt billederne, så ja. Håber jeg ser bare lidt pæn ud på billederne, seriøst.

Hvis I snart har fotodag, så syntes jeg at I skal gå på YouTube og søge efter nogle videoer, som omhandler fotodag og så videre. De kan hjælpe en rigtig meget. De hjalp i hvert fald mig.

Husk: Se enkel ud. :-)xoxo

lørdag den 17. august 2013

Steph Gibbs | YouTube

Steph Gibbs. Måske den næste store YouTuber?

Ham her, skal I virkelig tjekke ud. Seriøst. Han fortjener at få flere subscribers. Han er sjov, og ret skør. Jeg kunne godt se ham som den næste store YouTuber, altså at han får over 1 millioner subscribers og så videre.

Her er et link til hans kanal: https://www.youtube.com/user/TheStephsChannel?feature=Watch

Han har lavet videoer i, jeg ved ikke hvor lang tid, og han har indtil videre 2.000+ subscribers og jeg er en af dem, haha. I kan lige få en af dem her:
CANDY PIZZA!

Jeg håber virkelig at I vil gå ind og tjekke ham ud. Seriøst, han fortjener det. Det her blev nok ikke det længste indlæg, men jeg syntes bare lige at I skulle vide det.
 
 
 
xoxo

Uh, og PewDiePie er nu den mest subscribede på YouTube!


DIY | Glitter nails?

DIY | GLIMMER NEGLE

Jeg har lagt en ret sød neglelak, syntes jeg selv og nu vil jeg gerne lære jer at lægge den. Det er virkelig nemt, så det er jo ret heldigt ikke?

DU SKAL BRUGE:
 • Tape. Lige meget hvad for noget det er, bare tape.
 • To forskellige neglelakker. Måske en pink og en grøn, jeres valg.
 • En glimmer neglelak, sådan en gennemsigtig en.
 
Okay. Du starter med at sætte tapen op til det hvide på dine negle, måske lidt under, så du har plads til at "male" din neglelak på. Det gør du så efterfølgende på alle dine fingre. Hvis du kun har to farver, så kan du bare lave et mønster som grøn, pink, grøn, pink og så videre.

Når neglelakken er tør, så tager du din glimmer neglelak og ligger et lag over de farvede spidser. Det er vigtigt at den er gennemsigtig. Så når det er tørt, piller du forsigtigt tapen af og så er du færdig.
Ret nemt ikke? Det syntes jeg.

Du skulle gerne ende med at resultat som dette:

Hvis I prøver dette, så må I gerne tage et billede og tagge mig på det på Instagram og Twitter. Jeg hedder på CutiieCorn på både Twitter og Instagram, så feel free to follow.

Lige hurtigt til noget andet. Kender I det hvor man ikke gider at snakke om noget, men der er man ligesom tvunget til? Sådan har jeg det lige nu.xoxo

fredag den 16. august 2013

Sporty day!

Jeg har i dag lavet aktivitetsdag med Ung Leder.

Hvorfor har vi lavet aktivitetsdag? Det var en slags "afsluttende eksamen" som de sagde. Det var en rigtig fed dag, hvor jeg blandt andet fik fri fra skole for at lave det, så ja. Jeg kan bare lige begynde at skrive om hvad det gik ud på og så videre.

Vi Ung Ledere havde for lang tid siden planlagt en dag, aktivitetsdag, hvor nogle børn kom op i hallen efter skole. Eller nogle og nogle børn. Det var 0-4 på min gamle skole, så der var vel nogle? Det var en virkelig hyggelig dag, syntes jeg og jeg føler at de gange jeg har hvert sammen med alle Ung Lederne så er vi kommet tættere på hinanden og lært hinanden bedre at kende. Det syntes jeg virkelig, og jeg kan godt lide det. Det viser sig, at de er nogle ret fede mennesker at være sammen med.

Dyrker du sport? Hvis du ikke gør, så er der en masse du går glip af. Virkelig. Det er nok noget af det sjoveste at dyrke en eller anden form for sportsgren. Du skal bare tænke "Hvad har jeg egentlig altid drømt om at gå til?" også bare melde dig til det. Måske først finde ud af, hvor du kan gå til det henne, men altså. I ved hvad jeg mener, ikke? Jeg har gået til en masse sport. Badminton, fodbold, håndbold, svømning, gymnastisk, en gang har jeg prøvet volleyball. Og det sjove er, at jeg ikke har fortrudt noget af det jeg har gået til. Jeg har bare nyt det hele vejen igennem. I en periode, så stoppede jeg helt med at gå til sport, men så begyndte jeg igen. Den seneste sport jeg har gået til er badminton og nu skal jeg snart til at træne i det. Jeg gik til badminton fra 2011 til 2013 cirka.

Jeg har sikkert gjort det her før. Det kan jeg ikke huske, men nu gør jeg det i hvert fald igen.

4 TING DER ER FEDT VED AT GÅ TIL SPORT!

 1. Du kan få nye venner, hvis du vælger en klub som ikke ligger i nærheden af dig.
 2. Din kondi bliver bedre, hvis du skal løbe, som man sikkert skal til alt undtagen svømning.
 3. Hvis du vælger en klub i nærheden af dig, så kan du blive bedre venner med nogle fra din skole, måske klasse.
 4. Det sjovt, og det mener jeg. Hvis du virkelig går op i det, så er det noget af det sjoveste i verden.
Så please, meld jer nu til en sport! Det vil da være lidt kedeligt i længden, bare at sidde hele tiden og lave ingenting. Altså udover at være sammen med venner og så videre, men ikke at lave noget aktivt. Det vil jeg ikke kunne klare. Næsten hele sommerferien var jeg ude i haven, på de gode dage, og spille fodbold eller jonglere med bolden.

Jeg ved godt, at nu handlede det ikke så meget om min dag i dag alligevel, og det er jeg også ked af, men jeg blev altså lige nød til at skrive det andet.

Her er noget vigtigt! Jeg mangler video idéer. Jeg vil gerne snart lave nogle videoer, men jeg er blank. Jeg ved ikke om jeg skal starte med at game, eller om jeg skal starte med at lave en video om mig. Jeg vil gerne have at I hjælper mig, så hvis I bare smider en kommentar med hvad I syntes min første video skal være, så vil jeg skrive den ned og se hvad det bliver til sidst.xoxo

torsdag den 15. august 2013

#shoey | YouTube

I kender sikkert ikke Shoey, men det vil i gøre efter det her indlæg!

Okay alle sammen, jeg er syg i dag og besluttede mig for at skrive et indlæg. Det er ved at være noget tid siden, at jeg har skrevet et lille indlæg til jer, så her kommer der et meningsløst et.

Lige et tip. Hvis du gerne ville læse flere YouTube indlæg, så har jeg fået sådan nogle etiketter over i siden, som jeg kalder Subjects, altså emner(venstre side). Og bare lige en ting, ikke alle mine indlæg er derover endnu, så du kan ikke regne med at læse dem alle. Så må du over i min indlægsliste(højre side).

Shoey er to drenge/mænd, som bliver shippet som Shoey. Shane Dawson og Joey Graceffa. Deres "forhold" er ved at blive seriøst, altså ikke som at de vil være sammen som kærester i virkeligheden, men på YouTube. Shane har nemlig allerede en kæreste, så ja.

Jeg har tænkt mig at vise jer alle sammen nogle videoer af shoey! De er virkelig bare dejlige begge to og nogle af mine YouTube idoler. Jeg har mange YouTube idoler, og Shane er en af dem. Ikke så meget Joey, mest Shane.

DARE THE DAWSON
Sådan mødtes de, kan ikke huske hvornår, men det her er videoen hvor det hele skete!
TUMBLR TAG
 
ARE YOU GAY?
 
BLINDFOLD TOUCHING CHALLENGE
 
Her kommer den nok allerbedste, og frækkeste(haha, nej). De er jo blevet shippet i noget tid og folk har skrevet fan-fiction om den. Kort om fan-fiction: Det er når to stjerner(Larry, Shoey, PewdieCry osv.)er "sammen" men ikke sådan for alvor også skriver folk historier om dem. Frække, søde, eller noget andet, det ved man aldrig, men de er sjove at læse. Det kan også være hvor man skriver om sig selv, også f. eks One Direction, hvor man mødes eller hvem man er sammen med. Det er bare et eksempel, håber det kunne bruges.
 
SHANES VIDEO - FAN FICTION in REAL LIFE
 
JOEYS VIDEO - SHOEY FANFIC COME TO LIFE
 
Okay, jeg håber I kunne lide det her random indlæg, som jeg bare lige pludselig fik lyst til at skrive og jeg håber ikke I finder det irriterende at jeg skriver så meget om YouTube og folk fra YouTube, fordi så skal I ellers bare skrive en kommentar, også vil jeg prøve at finde noget andet at skrive om. Men som jeg siger, så må I gerne komme med forslag til indlæg og så videre, det kunne nemlig være dejligt at skrive om noget, som I gerne vil læse om.
 
 
 
xoxo

torsdag den 8. august 2013

First day of school

Første skoledag!

I dag havde jeg første skole dag, som I kan se på titlen. Jeg vil ikke sige den var perfekt, det vil bare lyde sært, så den var fantastisk. Næsten ingen forskel, men alligevel.

Jeg startede dagen med at parkere min cykel nede i cykelkælderen. Alle fra 7 til 9, tror jeg, skal parkere deres cykler nede i en cykelkælder. Det er lidt hårdt, men det bliver nok bedre med tiden. Derefter så gik vi op til det klasseværelse, som jeg skal være i. Jeg er nu 8.C og ikke 7.A mere. Det er helt underligt at tænke på. Jeg håber at jeg vender mig til det med tiden.
Vi havde et lille møde, før vi skulle ned i hallen og have samling eller hvad det nu hedder. Vi fik bare gennemgået hvad vi skulle i løbet af året, og hvordan det ville foregå, med hensyn til karaktere og så videre.

Det virkelig sindssygt! Fik lektier for i dag! I kristendom OG engelsk! Jeg tænker kun at det er godt, at det er nemme lektier og ikke sådan nogle virkelig svære nogle. Jeg er glad for at lærerene tager hensyn til os, fordi vi er nye og lige skal lære det hele at kende.

Efter skole, så kørte en stor flok fra min klasse på McDonald's, inklusiv mig. Vi var nok 10 afsted eller sådan noget og det var bare SÅ hyggeligt. God måde at tilbringe dagen på, eller noget af den. Jeg fik en McBacon og en gang pomme frittes. Nam, siger jeg bare, men jeg kunne ikke spise det hele, så ja. Vi overvejer at lave en "tradition" at hver gang vi får karakterblad, eller hvad det nu hedder, så hvis vi har fået over 2(altså 4 og over)så fejre vi det med McDonald's. Også skal vi måske også på McDonald's sidste skoledag. Man ved aldrig hvad vi nu finder på af sjove ting.

Da vi havde spist, så forsvandt folk fra gruppen lige så stille og til sidst var vi kun halvdelen, altså fem. Så vi besluttede os for at køre ned i byen, fordi min veninde skulle have lavet øreringe. Har filmet hende, på hendes mobil. Derefter så kørte vi bare hjem. Min søster kørte i forvejen og kom hjem før os andre og mig og min veninde blev stoppet af nogle fra vores gamle skole. Ret hyggeligt.

Det var praktisktalt min dag. Jeg skal snart til møde med UngLeder(det der træner noget) og finde ud af hvad jeg skal være. Altså hvilken sport.

Jeg håber I har haft en god første skoledag, hvis I er kommet dertil endnu. Ellers så bare nyd resten af jeres ferie!

xoxo

onsdag den 7. august 2013

Nailed it. | YouTube

Jeg er færdig og I kan nu se min kanal.

Der er dog den ting, at jeg ikke har lagt videoer ud endnu, men det kommer snart. Jeg skal bare lige finde ud af, hvad jeg vil filme. Jeg tror jeg vil spille Sims 3, også ligge det over.

Som skrevet før, hvis jeg har skrevet det før, så er det en engelsk kanal. Det vil sige, at i mine videoer så snakker jeg engelsk, skriver undertekster på engelsk og så videre. Jeg kunne også lave en dansk, men det gider jeg ikke rigtig. Hvis det foregår på engelsk, så får jeg måske et større "publikum" eller noget. Det håber jeg, at jeg gør.

Sådan her ser min kanal ud, og I kan bare klikke oppe øverst, for at komme ind og se den selv. Men I kan som sagt se, at der endnu ingen videoer er. Det vil der blive lavet om på engang, måske i dag, måske først i weekenden. Det ved jeg ikke, men der vil snart komme nogle.

Hvad syntes I om headeren/coveret? Er det pænt, eller for sært? Jeg syntes den er ret sød, med de forskellige skrifttyper og så videre, men hvad syntes I? Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg satte en dame bagefter mit navn.
Jeg glæder mig til at komme i gang med at lave videoer til jer og jeg håber selvfølgelig, at I vil klikke ind og se dem. Måske subscribe. Måske dele min kanal med andre. Det kunne være dejligt, hvis I gad det og kommentere+like dem. Det ville gøre mig glad. Jeg gider ikke TVINGE jer til at gøre det, jeg siger bare at det ville være dejligt, hvis I nu gad subscribe og sådan.


Nu skifter jeg lige emne. Skolen starter for mig i morgen, og jeg er på en måde nervøs. Jeg skal jo starte på en helt ny skole, og det er virkelig bare sært. Jeg skal cykle længere, nye lærere, nye ansigter, ny ringklokke eller hvad den nu hedder. Det skal man lige vende sig til. Men det allerværste er nok, at vi får karaktere nu. Jeg har aldrig fået karaktere før! Det bliver noget nyt for mig. Jeg glæder mig til at lære nye mennesker, at kende, selvom det nok bliver svært, fordi jeg er virkelig genert og jeg har svært ved at lære nye mennesker at kende, så ja. Jeg håber at jeg overlever.
Mit førstehåndsindtryk på dem har hvert godt. De er virkelig flinke alle sammen, syntes jeg, eller dem jeg har snakket med indtil videre. Jeg håber selvfølgelig at jeg kommer til at snakke med nogle i morgen, men hvis jeg ikke gør, så må jeg jo bare håbe på at jeg gør næste dag, ikke?
xoxo

mandag den 5. august 2013

Nerdy love song.

Nerdy Love Song - Strawburry17

Hvad er det for en sang jeg snakker om? Det er en "nørdet" kærlighedssang, som er lavet af YouTube-brugeren Strawburry17. Jeg fandt den her for ikke så lang tid siden og den er bare det sødeste! Det syntes jeg i hvert fald, jeg ved ikke med jer.
Ham der spiller guitar er hendes kæreste, Jimmy. De er virkelig kære, syntes jeg, men det er jo også bare mig. Jeg syntes egentlig at jeg bare gerne ville dele sangen med jer, fordi det kunne jo være at I havde en kæreste, eller noget, som er vild med spil og spilfigurer. Det her ville jo være den PERFEKTE sang til ham, eller hende. Bare send den!

LYRICS:
You can call me Mario
You can call me Peach
I'm so sorry that I always let Bowser take you from my reach
But that's alright
Is it really ok?
I know I wont be waiting long til
You come and beat the koopa fleet

You're my Marceline
You're my Marshal Lee
All I wanna do is float around
With you for eternity
A rose is red
A violet's blue
You take the suck out of my life
there's nothing sweeter in the land of Ooo.

CHORUS:
You can be my princess, if I can be your prince
No matter what world you're in,
I''ll find my way to you again

I can be your princess if you can be my prince
No matter what time it is
I'll find my way to you again

Aang the Avatar ,
I'd bend the seven seas
To get to you and hold you close
You're the only one for me

Let down your hair
So I can climb to you
With my rugged looks and your frying pan
I know we'll make it thru
I'll get tangled up with you

And in the Hunger Games I'd fight to the death for you
And when Ganon comes back to life I'll stop him too
And when I fall down
I'll toss a rose to you

Chorus

I'll find my way to you again (x3)

Jeg håber I kunne lide den sang. Jeg elsker den. Den passer godt til mig, haha. Jeg elsker virkelig spil og spilfigurer. Ej, men jeg håber at I hørte den, fordi den er virkelig god, syntes jeg. Men alle har jo hver deres mening ikke? Så det kan jo være, at I slet ikke kan lide den. Jeg håber I får en fortsat god dag, eller aften, eller noget.xoxo

My camera!

Ja, jeg skal have et kamera!

Nu er det på tide at jeg får skaffet mig et kamera, og her i dag fandt jeg det perfekte! Det er ikke et stort professionelt kamera, det er bare sådan et lille et. Det kan godt være, at det er lille, men det er et rigtig godt kamera, som jeg vil komme til at bruge meget.

Kameraet jeg skal have er et Samsung ST150 i hvid til 1.000 kroner, eller 999 kroner. Hvad man nu bedst syntes om. Nå, men det her kamera har en masse godt, som er fantastisk, når man er ved at starte en YouTube kanal op, eller skal tage billeder til sin side, som denne her. Skriver lige hvad der står:
 • Samsung kompakt kamera med Wi-Fi! Jep, så kan jeg vidst lægge billeder på Facebook eller Instagram fra selve kameraet! Smart ikke?
 • 16 Megapixels. Dejligt.
 • 25-125mm - 5 x optisk zoom. Ved jeg ikke hvad betyder, men det er forhåbentlig noget godt.
 • 3" LCD skærm.
 • Kan optage video i HD 720p. Det er rigtig godt på YouTube, hvis I har lagt mærke til den lille møtrik, der kan man jo ændre på hvor høj kvaliteten skal være i den video man ser.
 • Smart Auto 2,0.
 • Mulighed for at redigere dine egne specialeffekter. Det er altså ret sejt.
 • High Sensitivity ISO 3200 forbedrer dårlige lysforhold. Yay, det er bare fantastisk.
Glæder mig allerede til at købe det. Der var også et andet et, som var 300 kroner dyrere og den havde lidt ekstra, som jeg ikke har brug for. Jeg tager Samsung ST150 og ikke den anden. Så sparer jeg lige 300 kroner der, yes sir. Hvis I vil vide det, så havde den anden touch skærm, det har den jeg vil have ikke, så ja.

Det her er kameraet. Er den ikke smuk? Tror jeg vil kalde den Betsy.

Hvad syntes I om det kamera jeg skal have? Nu er det mest til kamera eksperterne. Lyder det som en god idé at købe den? Jeg syntes det er mega fedt, men det vil selvfølgelig være dejligt, hvis nogen gad svarer tilbage og skrive deres mening om det kamera, som jeg fandt. Er det godt eller skidt? Det er nok det jeg helst har lyst til at vide. I mine ører lyder det som et godt kamera, men jeg ved ikke. Har jo ikke så meget forstand på sådan nogle kameraer.

Min YouTube side er snart klar til at rykke, og jeg vil se om jeg kan få lagt nogle gaming videoer ind så snart som muligt og jeg håber selvfølgelig at I vil se dem. Det vil betyde meget, hvis nogle gad se dem, give dem et thumbs up og måske subscribe. Har en subscriber indtil videre, haha. 
Jeg starter I skole på torsdag.
xoxo

søndag den 4. august 2013

My YouTube channel

Her på det sidste har jeg snakket om at starte en YouTube kanal.

Sært? Ja, det er det måske, men jeg har virkelig lyst til at starte en og jeg er snart færdig og klar til at lave videoer. Jeg vil lave gaming videoer. Det har jeg besluttet mig for.
Måske vil der også komme vlogs og en masse andet, men det er JER der skal komme med forslag. Challenges, vlogs et specielt sted, Ask Me videoer. Det er op til jer. Jeg vil opdatere på min Twitter, hvis jeg laver nogle specielle videoer. Mine videoer ville forgå på engelsk, så jeg kan få et større "publikum" hvis man kan kalde det, det. Det vil samtidig også hjælpe mit engelsk, yay.

Men jeg håber, at I vil give mig støtte i det her og måske også se mine videoer, når jeg får uploadet nogle. I morgen tror jeg, at jeg vil købe et lille kamera, så jeg kan lave vlogs og andre slags videoer.

Når jeg er færdig med at lave kanalen, så vil linket blive puttet ind i YouTube dimsen, som jeg har sat oppe ovenover. I er velkommen til at klikke nu, men I kommer bare ikke ind på noget desværre.

Dette indlæg bliver ikke så langt, men jeg vil bare skrive hvad min YouTube kanal basis kommer til at indholde, hvis I er interesseret i det:
 • Gaming. Jeg vil spille spil, som jeg har til at stå herhjemme som Sims, Sleeping Dogs, The Walking Dead og så videre af hvad jeg ellers får købt.
 • Kortfilm(måske). Jeg vil måske lave nogle små korte film med en handling også poste dem. Det bliver bare svært, for man skal jo helst have skuespillere og så videre, men det vil jeg arbejde på.
 • Challenges og ask me. Challenges er udfordringer som I kommer med forslag til. Hvis jeg har lyst, så kan det være, at jeg laver sådan en i ny og næ. Ask me videoer ville jeg helt klart også lave, når jeg får muligheden for at få mange subscribers, likes på Facebook eller followers på Twitter. For resten så skal jeg også lige arbejde på en Facebook side til min YouTube bruger, haha. Så meget arbejde.
 • Vlogs. Hvis I ikke ved hvad vlogs er, så er det som at blogge, bare hvor man filmer og snakker i stedet for at skrive på en side som denne.
Jeg håber I kunne bruge den info, og hvis I har flere forslag, så smid en kommentar i kommentarboksen også ville jeg sørge for at læse det.


xoxo

lørdag den 3. august 2013

My biggest dream.

Vi har alle drømme, har vi ikke?

Alle har en eller anden syg drøm om at opnå noget. Noget som de gerne vil være, gerne vil have eller noget lignende. Jeg vil gerne dele mine største drømme med jer.
 • Jeg drømmer om at møde mine idoler. Nej, det er ikke One Direction eller Justin Bieber. Det er nogle helt andre. Det er folk fra YouTube. PewDiePie, Smosh, Shane Dawson, Tobuscus og mange mange andre.
 • Jeg drømmer om at blive sanger/musiker. Hvorfor? Jeg elsker musik, derfor. Jeg elsker at synge, at spille på instrumenter, selvom jeg ikke selv har nogle.
 • Jeg drømmer om at blive skuespiller eller arbejde med film. Jeg elsker film. Jeg elsker at se film, at lave film, at være en del af dem. Det er ligesom det jeg godt kan lide. Det er en af mine drømme. Seriøst.
 • Jeg drømmer om at blive kendt på YouTube. Det er nok den særeste drøm, men det gør jeg. Jeg drømmer om at blive kendt på YouTube, for at game, lave sjove videoer, covers af sange og meget mere. Det kunne være virkelig fedt også blive opdaget af nogle af mine idoler.
Sære drømme? Ja, meget sære. Jeg er også en meget anderledes pige, det ved jeg godt. Det er derfor at det er mine drømme og ikke jeres. Min side er ikke den største. Der er ikke så mange der læser med, medmindre jeg faktisk deler min side på Facebook en gang i mellem, men jeg elsker at skrive til jer. Jeg elsker at dele mine tanker med jer. Mine billeder, mine meninger. Alt. Derfor vil jeg også gerne dele mine drømme med jer. Mine drømme er anderledes i forhold til jeres måske, men det er jo også fordi alle er noget for sig. Alle har hver deres mening, hver deres drømme, hver deres liv.
I skal ikke leve efter at efterligne en fra jeres skole, eller arbejde eller hvad I nu end laver I jeres fritid. Det er meget bedre at vise hvem man SELV er. Man skal stole på sig selv, fortælle sig selv at man er god nok som man er. Hvis man bare tror på sig selv, så kan man lige det man har lyst til. Man kan blive alt, så længe man bare tror på sig selv. Jeg håber I kan følge mig så langt, venner, jeg vil gerne dele ting med jer. Så husk, at jeg er mig selv. Jeg er den jeg er og det kan ingen ændre på. Sådan er det bare, og det skal de fleste også begynde at leve efter, for ellers bliver hele verden sikkert ens. Alle kommer til at gå i det samme tøj, have samme hår og samme mening. Det ville da være lidt kedeligt ikke? Det syntes jeg. Så derfor, så skiller jeg mig ud fra folk. Gør mig selv anderledes, så jeg bliver lagt mærke til og måske inspirere folk. De fleste tænker sikkert bare at jeg er en freak, mærkelig eller for grim til at gå i gaden, men jeg er stolt af hvem jeg er. Og det burde I også være. Følg mit råd og bare hver dig selv. Hvad er det værste, som kunne ske?

Jeg håber at I læste det hele, for jeg har virkelig tænkt over det jeg skrev. Jeg har virkelig bare tænkt fuck it, bare ud med det, for der er mange mennesker i verden, som er næsten ens. Langt hår, samme tøj og så videre. Jeg syntes bare I skulle vide, at sådan en vil jeg ikke være. Langt fra. Jeg vil være mig selv.


Lige en ting til at slutte af med:
Nogen der kan hjælpe mig med at sætte en YouTube kanal op, hvor man kan se mit brugernavn og ikke fulde navn? Skriv gerne I kommentar også vil jeg skrive til dig over mail måske eller noget andet. På din facebookside, hvis du har en. Det vil betyde ALT hvis bare en gad hjælpe mig.
xoxo

fredag den 2. august 2013

PewDiePie. I like that guy.

De seneste indlæg har handlet meget om YouTube.

Det undskylder jeg for, men nu kommer der et til. Dette er om PewDiePie. Der er sikkert mange af jer, der kender ham, men så er der jo også jer som ikke kender ham.

PewDiePie er en fyr fra Sverige, som startede en gaming channel i 2011 eller sådan noget i den stil.  Han har haft en kanal før, men den blev slettet eller hacket. Det kan jeg ikke huske, men så lavede han denne her, som han kaldte PewDiePie.

Hvad er historien bag PewDiePie? Det er faktisk meget enkelt.
Pew = Pistol lyde, eller laser lyde. Pew pew pew.
Die = Han dør i spil, eller noget i den stil. Eller også var det at han dræber i spillene. Eller også var det en blanding. Jeg kan ikke huske det.
Pie = Der er ikke nogen forklaring. Han kan vidst bare godt lide tærte?

PewDiePie er den anden mest subscribede kanal på hele YouTube og han kalder sine fans bros. Jeg er en af dem. Jeg elsker virkelig at se hans videoer og det er ikke løgn. Der er ingen af dem jeg hader.
It's nok called being gay. It's called being FABOULOS!
- Citat af PewDiePie, ham selv.

Her er lidt smagsprøver af videoer som jeg har fundet rundt omkring. Jeg scrollede lidt rundt i hans videoer og fandt et bare stykker. Håber I kan lide dem.

Dette cover lavede han til sin kæreste har jeg læst et sted. Sødt.
 
Jep, han har også lavet en Draw My Life.
 
 
Her er en video, hvor han faktisk spiller lidt. Han kalder det en Funny Montage, fordi det er en samling af alle hans videoer, alle de bedste og så videre.

Jeg håber I vil tage jer tid til at se bare en af dem igennem. Det vil gøre mig glad, hvis I gjorde det. Jeg tog nogle korte nogle for jeres skyld. Så I har bare at se dem. Ej, bestemmer I selv, men det vil gøre mig glad hvis I tog jer tid til bare at se lidt af en af dem.

For resten så går det fremad med min kanal. Jeg arbejder på det og så snart jeg finder ud af, hvad for nogle videoer jeg vil lave, så bliver der nok uploadet en. Klik på det sidste indlæg, for at læse mere, men kommenter gerne herinde, hvad jeg skal lave videoer om.xoxo
Lige en slut af video med PewDiePie og hans kæreste.
 
 

A youtube channel

Jeg har en stor kærlighed for YouTube, det ved I godt.

Nu har jeg besluttet mig for at starte en selv, men jeg ved ikke hvad jeg vil lave derpå. Skal jeg game? Skal jeg lave DIY? Skal jeg lave vlogs? Det ved jeg ikke. Indtil videre holder jeg mig til at game eller sådan noget, fordi jeg syntes at gaming er noget for mig.

Kanalen kommer til at hedde CutiieCorn Channel, eller CutiieCorn og jeg vil prøve at sætte den flot op og få den til at se ud af noget. Altså, gøre den pæn og sådan.
Jeg har allerede lavet en header med mit navn og I er velkomne til at gå ind og tag et kig, når jeg får sat et link op i YouTube boksen over indlægget.

Men jeg har brug for jeres hjælp til at finde ud af, hvad jeg skal lave derpå. Hvad har I lyst til at se på YouTube? Jeg taler både til drenge og piger. Hvad vil I gerne se en pige lave på YouTube? Skal hun game, skal hun lave DIY, skal hun lave vlogs, skal hun bla bla bla.
Det er op til jeres fantasi og jeg er åben for alle forslag! Men bare så I ved det, hvis I forslår make-up kanal eller sådan noget, så springer jeg fra. Jeg STINKER til make-up. Min make-up er bare mascara og måske lidt concealer. Så ikke regn med at jeg beslutter mig for at lave make-up videoer. Måske en eller to, men aldrig en hel kanal om det. Desværre.

Det her vil være mit YouTube cover derinde. Jeg syntes det er ret sødt. Jeg prøvede at finde den sødste skrift, og det endte med to forskellige. Billedet er lavet i Pixlr.com, iPiccy.com og Picmonkey.com. Hvad syntes I om mit YouTube cover?

Hvorfor vil jeg lave en YouTube kanal? Altså, jeg er blevet inspireret af så mange YouTube stjerner. Shane Dawson, PewDiePie, Smosh, CutiePieMarzia, Tobuscus og så videre. De har virkelig inspireret mig til også selv at lave noget nu. Jeg håber I forstår hvor jeg vil hen med det her, for jeg har ingen måde at forklare det på nemlig.

Her i det sidste stykke tid har YouTube hvert min støtte. Det har hvert min billet væk fra alting. Væk fra hverdagen, væk fra ferien, væk fra alt. Derfor vil jeg også selv lave noget nu.

Hvad syntes I om at jeg starter en YouTube kanal? Vil I se mine videoer, hvis jeg deler nogle herinde? Smid nogle kommentarer i boksen nedenunder, så vil jeg læse og svarer, hvis jeg har noget at sige til det!


xoxo6 dage til skolestart.

torsdag den 1. august 2013

Pictures of me

Her er nogle billeder af mig.

Disse billeder er taget af min veninde, Julie, som også blogger, http://juliebaruup.blogspot.dk/, og jeg syntes virkelig I burde tjekke den ud, alle sammen. Hendes billeder er FANTASTISKE og det er ikke for sjov. Hun har taget nogle få af mig, som jeg har redigeret lidt i og så videre. Jeg håber I kan lide dem.
 
Jeg syntes det er nogle ret gode billeder, og vi skal snart være sammen igen, så der kommer snart flere. Jeg nyder virkelig at "stå model" for Julie, det er virkelig bare sjovt. Så mennesker, hvis I har et kamera, så skal I ikke bare lade det ligge, så det kan samle støv. Så skal I bare springe ud i det og tage nogle billeder af jeres venner, naturen, byen og hvad I nu ellers kan finde på. Tro mig, det er sjovere end det ser ud. Specielt når du gør det sammen med folk du holder af.
 
Men der er nogle ting I skal huske, når I tager billeder:
 • I er ikke modeller, måske er I, men hvis I ikke er, så opfør jer ikke som en. Det kommer nogle gange bare til at se dumt ud.
 • Lad hver med at dulle dig selv op, for bare at få taget billeder.
 • Lad hver med at tage over fancy tøj på, bare hver jer selv!
Lige nogle gode tips fra mig af, som jeg håber I kan bruge. For så, jeg har bare en T-shirt på, et bare jeans og et armbånd. Bum, det er fint! Ikke noget fancy, bare noget enkelt. Og en ting til! Husk at smile, haha.
 
Julie, du er den bedste fotograf og jeg håber at du engang bliver den bedste.
 
 
 
xoxo

Mainstream.

Facebookblogge er blevet for mainstream.

Kan I huske sidste år? 2012? Næsten ingen Facebookblogge overhovedet! De eneste "store" der var, var faktisk Josefines Verden,  Johanne Kohlmetz og Torben, men nu har praktisk talt ALLE bare en Facebookblog. Det er virkelig bare, sådan I ved, wait what? Nu er der Mikkels Blog, Makka Bakka, Handi Jørgen og så videre. Det er virkelig bare, hvorfor? Hvorfor vil I have en?

De blogge blev jo KÆMPE STORE! Over 10 tusinde likes hver, eller sådan noget. Virkelig sært syntes jeg. Jeg savner de "gode gamle bloggere" hvis man kan kalde dem det. Jeg savner dem, som jeg fulgte med i sidste år. For dem i år, er bare nej. Det er ikke nogle der vækker min interesse.

Jeg likede Josefines Verden.
Jeg likede Bare Billeder.
Jeg likede Torben.
Jeg likede en masse masse andre i 2012.

Men her i 2013, der er det bare sådan, at de Facebookblogge er bare nej. Det går alt sammen ud på give aways eller fjollede videoer eller at brokke sig eller at opfører sig fjollet. Jeg håber I kan følge mig i dette, jer der har Facebook.

Engang brugte jeg min Facebookblog derinde, men det gør jeg ikke mere, for jeg har ingen grund til at bruge den. Hvad skulle jeg bruge den til? Jeg deler ikke noget derinde, skriver ikke derinde eller deler billeder, så ja.

Men hør, hvis man skal starte en Facebookblog, så skal det ikke være fordi at "Uha, min ven har en! Så skal jeg også have en" nej, det skal være fordi du selv har lyst og virkelig har noget at dele. Der er ikke nogle der gider at like en blog hvor der kun står sådan noget som "Jeg har lige spist morgenmad. Det smagte godt. Nam nam" det gider jeg i hvert fald IKKE at læse. Jeg gider heller ikke at læse sådan nogle reklamer, som nogle Facebooksider deler. Sådan noget for at få hvidere tænder eller rabat på tøj. Det er lidt et nej hos mig så.

Jeg håber at I kan følge mig i dette, og ikke begynder på sådan nogle skod kommentarer som at, jeg overreagere eller sådan noget. Jeg siger jo bare min mening, okay? Men I er velkomne til at skrive hvad I syntes om alle disse Facebookblogge nede i kommentar boksen.xoxo