tirsdag den 25. september 2012

Mine favorit bloggere.

Nu vil jeg lave en liste over blogs som jeg godt kan lide, og vil anbefale til alle jer dejlige læsere.
  1. Fie Laursen (www.fielaursen.dk)
    Hun er en pige, der er blevet mobbet, fordi hun vil være model og har en blog. Hun har skiftet skole 5-6 gange, men de blev alligevel ved. Hun turde stille op på landsdækkende TV og fortælle sin historie! Hun er en virkelig modig pige!
  2. Julia (http://evtf.blogspot.dk/)
    Hun er en pige, som elsker at tage billeder og ønsker at blive fotograf, når hun bliver voksen. Jeg kender hende også i virkeligheden, men det gør ingen forskel. Hun blogger nok mest om sit liv, og med hendes billeder.
  3. Emma Jensen (http://emmajensens.blogspot.dk/)
    Jeg har læst hendes blog lidt, og hun blogger om sin hverdag, dagens outfit og sådan. Jeg kan godt lide at læse hendes blog, og det tror jeg også at i vil komme til.
  4. Plat du jour (http://joseetchris.blogspot.dk/)
    To piger som blogger om mad, og hvordan man laver den. Lækre opskrifter på sushi, pasta med kødsovs eller noget andet. Du kan finde rigtig mange opskrifter på deres blog, og de tager også nogle fantastiske billeder, af det mad de laver.
  5. Jasmin Taylor (http://jasmintaylor.blogspot.dk/)
    Hun er en pige som kommer fra Spanien, Mallorca. Hun blogger om sin hverdag, og tager nogle fantastiske tekster. Hun har vidst også lidt dagens outfit, nogle gange. Jeg syntes det er en meget god blog.
Det var så nogle af de blogs, som jeg godt kan lide, hehe. Jeg har nok fulgt de to øverste mest, fordi jeg bliver mest opdateret på dem, fordi jeg liker deres facebook-sider. Jeg liker selvfølgelig også de andres, men der kommer ikke så mange opdateringer fra dem, såååååé. Nu håber jeg i vil tjekke deres blog ud, for så tror jeg de vil blive rigtig glade, hehe.. også hvis i deler dem med jeres venner.

xoxo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar